• Se Brann - Rosenborg og Sarpsborg 08 - Stabæk lørdag fra kl. 17:00 på discovery+
I januar kunne Discovery melde at Oppsal-gutten Sebastian Fjose Berg nærmet seg en overgang fra Kongsvinger til den italienske klubben Lecce. En drøy uke senere ble den noe overraskende overgangen bekreftet av klubbene.
Perioden i den italienske Serie B-klubben ble derimot ingen dans på roser for Fjose Berg, for i underkant av sju måneder etter at han signerte for Lecce bar det tilbake til gamlelandet.
Eliteserien
Dette er de nominerte til Årets spiller i Eliteserien
5 TIMER SIDEN
Oslo-gutten fikk 13 kamper for Lecce Primavera (2. laget).

Trener med Odd

Nå kan Telemarksavisa melde om at den 18 år gamle kantspilleren trener med Odd denne uken.
– Jeg holder alle muligheter åpne, men jeg har ikke bestemt meg for noe. Jeg er utrolig stas å få trene med en klubb som Odd. Man merker at nivået er høyt, sier han til lokalavisen.
Etter oppholdet i Lecce dro Sebastian Fjose Berg tilbake til gamleklubben Kongsvinger, der han nå har amatørkontrakt. Ifølge TA ankom han Skien onsdag for å trene med Odd i tre dager.
I samme intervju prøver KIL-spilleren å sette ord på månedene han har lagt bak seg i Italia.
– Jeg dro ned på et litt uheldig tidspunkt med tanke på covid, og jeg levde et isolert liv der. Vi sto opp tidlig og spiste frokost på internatet hvor jeg og mange andre spillere bodde. Klubben var veldig strenge på hva vi fikk lov til og ikke. Vi kom hjem fra trening en dag, og da var TV-en borte. Vi ante ikke hvorfor, forteller Fjose Berg til avisen.

Fysikk, fart og teknikk

Av spillerlogistikksjef i Odd Thomas Skilbred beskrives Fjose Berg som en høy, offensiv kantspiller som passer godt inn i klubbens tankegang.
Agent Mikail Adampour (Tempo Sports Group), som representerer spilleren, sa følgende om Sebastian Fjose Berg da Discovery snakket med han i januar.
– Seb er en spiller som kan spille mange roller med kombinasjon av fysikk, fart og tekniske ferdigheter. Sammensetningen har gjort at det har vært interesse fra både inn- og utland, fortalte han til Discovery kun noen dager før Lecce-overgangen ble bekreftet.
Sett denne?

Fantasy FK: Megadiffer, dilemmaer og Branns sjokktall

Eliteserien
Kandidat til årets mål: Emil Konradsen Ceïde
6 TIMER SIDEN
Eliteserien
Kandidat til årets mål: Niklas Vesterlund
6 TIMER SIDEN