Det skriver Nettavisen mandag.
I følge avisen skal det kun være medisinsk test og noen siste formaliteter som gjenstår, før spissen slutter seg til Vegard Hansens mannskap.
Eliteserien
Spisstalent klar for Rosenborg – hentes fra portugisisk fotball
EN TIME SIDEN

– Jeg vet jeg har kvalitene til å prege et Eliteserie-lag

I midten av februar kunne Eurosport melde om at Benjamin Stokke var – og etter sigende fortsatt er – en ettertraktet mann blant flere klubber i Norge. Både Kristiansund, Start og nettopp Mjøndalen har vist interesse for spissen, i tillegg til at også andre klubber har hatt den tidligere Randers-spilleren på blokka.
Dette sa Benjamin Stokke om framtiden da Eurosport snakket med han for en drøy måned siden:
– Først og fremst er det viktigste å komme et sted å få spille. Det har vært en situasjon i både Danmark og på slutten i Vålerenga hvor jeg ikke spilte så mye som jeg ønsket. Jeg tenker jeg er i min beste alder og bør spille så mye som mulig. Jeg vet jeg har kvalitene til å prege et Eliteserie-lag.

Ønsker ikke å kommentere

– Når det gjelder spillerlogistikk så har vi ingen kommentar, sier sportssjef i Mjøndalen Andrè Nevstad til Nettavisen.
Eurosport har vært i kontakt med Nevstad, men sportssjefen ønsker ikke å kommentere saken ytterligere. Eurosport har også prøvd å komme i kontakt med Benjamin Stokke mandag, uten å lykkes.
Stokke signerte for Vålerenga i fjor sommer, og noterte seg tre scoringer på 15 kamper for Oslo-klubben. Etter at kontrakten med de kongeblå utgikk ved nyttår, skal 30-åringen ha vært aktuell for flere Eliteserie-klubber.
Nå skal han derimot være nær en retur til klubben han spilte for tilbake i 2012-2013-sesongen. Den gangen fikk han 47 kamper og scoret 10 mål for Mjøndalen som da var i 1. divisjon.
Sett denne?

Marbella-Glimt, Fagermos nye mann og Qatar-boikott

Eliteserien
«Koker» rundt Stabæk og Kjønø: – Det er ting på gang
2 TIMER SIDEN
Eliteserien
Bekreftet: Bamba klar for ny klubb
20 TIMER SIDEN