Midtbanespilleren med syv A-landskamper for Norge har signert en kontrakt ut året, bekrefter Sandefjord på sitt nettsted.
Singh var sist i HJK Helsinki i finsk fotball. Der ble han og klubbene enige om å fristille ham fra kontrakten i starten av 2020. Siden har han vært klubbløs.
Eliteserien
Kandidat årets mål: Thomas Lehne Olsen
10 TIMER SIDEN
Nå vender 29-åringen tilbake til norsk fotball. Han startet karrieren i Vålerenga, der han ble cupmester i 2008. Midtbanespillerens gode form belønnet ham med en overgang til Feyenoord. Han var i Nederland fra 2012 til 2014, før han gikk til Molde. Der var han i to perioder (hadde et opphold i danske Midtjylland), før turen gikk videre til polske Wisla Plock og deretter Kalmar i Sverige.
Han spilte 29 Eliteserie-kamper for Sarpsborg 08 i 2018-sesongen før turen gikk til Finland. Der fikk han kun ti seriekamper før han og HJK skilte lag.
– Med Harmeet på laget får vi en svært rutinert spiller med masse erfaring. Han er helprofesjonell i alt han foretar seg, og vil bli et viktig tilskudd i troppen inn mot siste halvdel av sesongen, sier Sandefjords daglige leder, Espen Bugge Pettersen, til klubbens nettside.
Sandefjord ligger for øyeblikket på 13. plass i Eliteserien. Laget har fire poeng ned til Start på playoffplass.
Sett denne?

Sa unnskyld etter denne situasjonen: – Dommeren så den tydeligvis ikke

Eliteserien
Dette er årets mål i Eliteserien og OBOS-ligaen
10 TIMER SIDEN
Eliteserien
En av ekspertene vraker Ohi på sitt «Årets lag»: – Kan nesten trekke lodd
13 TIMER SIDEN