Det melder både Bergens Tidende og Nordlys søndag. Kilder Eurosport har vært i kontakt med bekrefter opplysningene.
– Jeg ønsker ikke å si noe om dette i dag, skriver Rune Soltvedt, sportslig leder i Brann, i en tekstmelding til Eurosport.
Eliteserien
Høydramatiske sluttminutter i Skien da Odd slo Glimt
16 TIMER SIDEN
Tirsdag var Soltvedt i Tromsø og møtte klubbens ledere. Da ble det etter det Eurosport kjenner til diskutert en potensiell byttehandel, som involverte Onni Valakari (20), Robert Taylor (25) og Ruben Yttergård Jenssen (31), i tillegg til en totalramme på om lag fire-fem millioner kroner, samt en videresalgsprosent for den finske duoen.
Sent fredag kveld ble de to klubbene enige om en overgang for Yttergård Jenssen, som kommer hjem til klubben etter flere år i utlandet og i Bergen.
Lørdag fikk Eurosport opplyst at det var snakk om en enkeltstående avtale, men at det fort kunne skje noe mer vedrørende de to andre.
Tidligere i uken meldte også Avisa Nordland at Bodø/Glimt har kastet seg inn i kampen om Valakari. Etter det Eurosport kjenner til finnes det også interesse fra utenlandske klubber når det gjelder trener Simo Valakaris sønn, men på det tidspunktet var det bare Brann og Glimt som hadde gått mer konkret til verks.
– Jeg er opptatt. Ring meg heller om dette i morgen, var Taylors eneste kommentar til BT.
De skriver at den anvendelige 25-åringen slutter seg til Brann-troppen på Gran Canaria «i løpet av relativt kort tid».
Yttergård Jenssen har skrevet under på en fireårsavtale med Tromsø, og besto den medisinske testen og ble offisielt klar søndag.
– Det er godt å komme hjem. Jeg gleder meg til å bidra med all erfaring, både på og utenfor banen og å spille foran våre fantastiske supportere, sier Ruben Yttergård Jenssen til klubbens nettsider.

Bli kjent med Eliteseriens ferskeste trener-tilskudd

Eliteserien
Sen scoring sikret seieren for Jerv
18 TIMER SIDEN
Eliteserien
Terminerer kontrakten – klar for ny klubb
EN DAG SIDEN