Taylor åpnet målkontoen i komfortabel Brann-seier

Jonathan Nielsen

Publisert 03/03/2020 klokken 12:53 GMT+1

Nysignerte Robert Taylor scoret sitt første Brann-mål i tirsdagens treningskamp mot Sotra.

Robert Taylor

Brann - Sotra SK 3-0 (2-0)
Brann fortsatte rekken med treningskamper i Vestlandshallen mot Sotra. Bergenserne tok raskt ledelsen, og ble aldri truet av laget fra nivå tre.
Allerede etter åtte minutter var nysignerte Robert Taylor på farten. Finnen startet kampen som venstrekant. Han snappet opp en feilpasning, og kom alene med keeper. Der var finnen sikkert, og satte kampens første mål.
Så var det Marcus Mehnert som skulle ta fokuset. En snau halvtime ut i kampen løp han seg fri i feltet, og stanget Gilli Rolantssons innlegg i mål. Like før pause ble Amer Ordagic felt inne i Stotras 16-meter. Mehnert fikk sjansen til å score sitt andre fra straffemerket, men forsøket traff metallet.
Dermed gikk lagene i garderoben på stillingen 2-0 til Brann, som byttet fem spillere i pausen.
Blant spillerne som ikke ble byttet ut, fikk Thomas Grøgaard spille på midtbanen. Halvveis ut i den andre omgangen ble han spilt igjennom av Barmen, tok ned ballen på brystet og vippet ballen over keeper og i mål.
Det ble kampens siste mål, og fastsatte resultatet til 3-0.