Hertha Berlin gikk på et oppskriftsmessig tap mot Borussia Mönchengladbach lørdag ettermiddag. RBK-klare Per Ciljan Skjelbred startet på benken for berlinerne, mens Rune Almenning Jarstein har reist til Norge for å delta på en fødsel.
Alt tyder også på at Per Ciljan Skjelbred snart har pakket ferdig tingene sine i Berlin. 13. februar ble det klart at 32-åringen vender tilbake til Rosenborg.
Eliteserien
Se høydepunktene: Sandefjord tok et stort steg mot Eliteserie-spill
16/11/2022 KLOKKEN 19:24

– Tusen takk, Per

Skjelbred kom inn etter 46 minutter mot Borussia Mönchengladbach, men ble byttet ut igjen etter en halvtime.
Tyskerne hyllet midtbanemannen på sosiale medier, og bekreftet under byttet at dette var Skjelbreds siste kamp for Hertha. Skjelbred fikk også lov til å bære kapteinsbindet i løpet av den andre omgangen.
– Det var det i den blåhvite drakta i Bundesliga. Tusen takk, Per, skriver klubben på Twitter.

Hjemmekarantene

Tidligere denne uka meldte Adresseavisen at Rosenborg var enige med Hertha Berlin om at Skjelbred blir RBK-spiller i løpet av juni. Sportssjef Mikael Dorsin bekreftet til avisen at de to partene har kommet frem til en muntlig avtale om 32-åringen.
– Vi er i god dialog, og vi rekker det. Samtidig vil vi selvsagt være 100 prosent sikker og at alle papirer skal være underskrevet, men det skal ikke være noe problem, sa Dorsin til Adressa.
Til Eurosport uttalte Skjelbred at han var meget tilfreds med å signere for gamleklubben fra Trondheim.
– Det som motiverer meg med å komme hjem er rett og slett å spille for RBK igjen. Det er der det hele startet og jeg håper jeg har noe å bidra med sportslig, det er det jeg ser fram til. Også det å komme hjem til Lade, plassen min – og starte livet på nytt, sa han da det hele var bekreftet.
Per nå er Per Ciljan Skjelbred nødt til å være i hjemmekarantene i ti dager før han kan slutte seg til resten av Rosenborg-laget. Reiser trønderen fra Tyskland i løpet av de neste dagene, kan det bety at han vil være spilleklar til hjemmekampen mot Strømsgodset 11. juli.
Sett denne?

RBK-sportssjefen om status rundt Meling, Børven, Botheim og Skjelbred

Eliteserien
Kaptein Kurtovic: – Jeg har glemt hvordan det er å vinne
16/11/2022 KLOKKEN 19:05
Eliteserien
Marerittrekken over etter kalasseier: – Som en JAS Gripen!
16/11/2022 KLOKKEN 18:51