Populære sporter
All sport
Vis alt

Takket av Skjelbred etter hans siste Bundesliga-kamp

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 27/06/2020 klokken 18:11 GMT+2

Den tyske hovedstadsklubben hyller Per Ciljan Skjelbred etter hans siste innsats for Hertha Berlin.

Per Skjelbred hofft auf einen Überraschungs-Erfolg

Foto: SID

Hertha Berlin gikk på et oppskriftsmessig tap mot Borussia Mönchengladbach lørdag ettermiddag. RBK-klare Per Ciljan Skjelbred startet på benken for berlinerne, mens Rune Almenning Jarstein har reist til Norge for å delta på en fødsel.
Alt tyder også på at Per Ciljan Skjelbred snart har pakket ferdig tingene sine i Berlin. 13. februar ble det klart at 32-åringen vender tilbake til Rosenborg.

– Tusen takk, Per

Skjelbred kom inn etter 46 minutter mot Borussia Mönchengladbach, men ble byttet ut igjen etter en halvtime.
Tyskerne hyllet midtbanemannen på sosiale medier, og bekreftet under byttet at dette var Skjelbreds siste kamp for Hertha. Skjelbred fikk også lov til å bære kapteinsbindet i løpet av den andre omgangen.
– Det var det i den blåhvite drakta i Bundesliga. Tusen takk, Per, skriver klubben på Twitter.

Hjemmekarantene

Tidligere denne uka meldte Adresseavisen at Rosenborg var enige med Hertha Berlin om at Skjelbred blir RBK-spiller i løpet av juni. Sportssjef Mikael Dorsin bekreftet til avisen at de to partene har kommet frem til en muntlig avtale om 32-åringen.
– Vi er i god dialog, og vi rekker det. Samtidig vil vi selvsagt være 100 prosent sikker og at alle papirer skal være underskrevet, men det skal ikke være noe problem, sa Dorsin til Adressa.
Til Eurosport uttalte Skjelbred at han var meget tilfreds med å signere for gamleklubben fra Trondheim.
– Det som motiverer meg med å komme hjem er rett og slett å spille for RBK igjen. Det er der det hele startet og jeg håper jeg har noe å bidra med sportslig, det er det jeg ser fram til. Også det å komme hjem til Lade, plassen min – og starte livet på nytt, sa han da det hele var bekreftet.
Per nå er Per Ciljan Skjelbred nødt til å være i hjemmekarantene i ti dager før han kan slutte seg til resten av Rosenborg-laget. Reiser trønderen fra Tyskland i løpet av de neste dagene, kan det bety at han vil være spilleklar til hjemmekampen mot Strømsgodset 11. juli.
Sett denne?
picture

RBK-sportssjefen om status rundt Meling, Børven, Botheim og Skjelbred

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame