Lørdag barker Djurgården og Brann sammen på Friends Arena for å teste formen før ny sesong.
Men Brann-troppen sliter med sykdom før oppgjøret med fjorårets svenske seriemester. Fra før av er Gilli Rólantsson og Ruben Kristiansen ikke med til Sverige på grunn av sykdom. Fra før av er også keeper Eirik Holmen Johansen heller ikke med på grunn av en skade.
Eliteserien
Peker på forskjeller mellom Knutsens og Eggens 4-3-3: – Ingen blåkopi
2 TIMER SIDEN
Nå er også Markus Olsen Pettersen og Ole Martin Kolskogen ute av troppen på grunn av sykdom, skriver Brann på sin hjemmeside. Inn som erstatter kommer ungguttene Mikal Berg Kvinge og Hermann Ræstad.
Brann vant årets første kamp mot Horsens, men tapte forrige helg 0-1 mot Åsane.
– Vi skal vinne slike kamper, når vi skaper så mange målsjanser, men vi må sette de. Men vi ser igjen mye av det vi har trent på med den nye spillestilen. Nå skal vi terpe enda mer i uken som kommer, før vi reiser til Sverige for å møte seriemester Djurgården neste helg, sa Brann-trener Lars Arne Nilsen til klubbens hjemmeside.
Her er hele troppen:
Håkon Opdal, Hermann Ræstad, Taijo Teniste, Christian Eggen Rismark, Bismar Acosta, Thomas Grøgaard, David Møller Wolfe, Fredrik Haugen, Amer Ordagic, Robert Taylor, Daniel Pedersen, Sander Marthinussen, Kristoffer Barmen, Gilbert Koomson, Mikal Berg Kvinge, Marcus Mehnert, Aune Heggebø, Daouda Bamba.

Branns nye danske: – En stor klubb det er kult å spille for

Eliteserien
Tilbake i manesjen etter turbulent vår: – Det var riktig å gi seg
14/09/2021 PÅ 07:49
Eliteserien
Fra medaljestrid til bunnform på få uker: – Ikke i nærheten av godt nok
14/09/2021 PÅ 06:16