Populære sporter
All sport
Vis alt

Sykdom i Branns tropp før Djurgården-kamp

Stian Thelen

Publisert 14/02/2020 klokken 11:43 GMT+1

Lars Arne Nilsen må klare seg uten Markus Olsen Pettersen og Ole Martin Kolskogen.

Lars Arne Nilsen, Brann

Foto: Eurosport

Lørdag barker Djurgården og Brann sammen på Friends Arena for å teste formen før ny sesong.
Men Brann-troppen sliter med sykdom før oppgjøret med fjorårets svenske seriemester. Fra før av er Gilli Rólantsson og Ruben Kristiansen ikke med til Sverige på grunn av sykdom. Fra før av er også keeper Eirik Holmen Johansen heller ikke med på grunn av en skade.
Nå er også Markus Olsen Pettersen og Ole Martin Kolskogen ute av troppen på grunn av sykdom, skriver Brann på sin hjemmeside. Inn som erstatter kommer ungguttene Mikal Berg Kvinge og Hermann Ræstad.
Brann vant årets første kamp mot Horsens, men tapte forrige helg 0-1 mot Åsane.
– Vi skal vinne slike kamper, når vi skaper så mange målsjanser, men vi må sette de. Men vi ser igjen mye av det vi har trent på med den nye spillestilen. Nå skal vi terpe enda mer i uken som kommer, før vi reiser til Sverige for å møte seriemester Djurgården neste helg, sa Brann-trener Lars Arne Nilsen til klubbens hjemmeside.
Her er hele troppen:
Håkon Opdal, Hermann Ræstad, Taijo Teniste, Christian Eggen Rismark, Bismar Acosta, Thomas Grøgaard, David Møller Wolfe, Fredrik Haugen, Amer Ordagic, Robert Taylor, Daniel Pedersen, Sander Marthinussen, Kristoffer Barmen, Gilbert Koomson, Mikal Berg Kvinge, Marcus Mehnert, Aune Heggebø, Daouda Bamba.
picture

Branns nye danske: – En stor klubb det er kult å spille for

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame