De skal være på jakt etter en spiss, og i klubben, som ble nummer ni forrige sesong, finnes også en link til Kastrati.
Tidligere Kongsvinger-trener Vitor Gazimba er assisttrener, og han var i Strømsgodset under samme periode som Kristiansund-spissen.
Eliteserien
Linkes til storklubb for kjempesum – kan dryppe på norske klubber
19/10/2021 PÅ 15:19
- Jeg kan ikke kommentere enkeltspillere når det ikke er konkret. Jeg regner med at mange er interesserte i ham. Han er en god spiller, som jeg kjenner fra tiden i Strømsgodset. Men jeg kan ikke si så mye mer, sier Gazimba til Eurosport.
28-åringen kom til KBK fra Sandefjord sommeren 2018, og har gjort seg bemerket med mål og sin oppofrende spillestil.
I tillegg har Kastrati blitt en profil med sine ærlige meninger og morsomme meldinger.
Totalen av dette gjør at han står høyt i kurs også hos Vålerenga-fansen, som gjerne ser Oslo-gutten som spydspissen i Dag-Eilev Fagermos 4-3-3 kommende sesong. Etter det Eurosport har grunn til å tro finnes det også interesse fra Oslo Øst - til tross for at Fagermo har avvist dette på et tidligere tidspunkt.

– Blir dyrere og dyrere

I et intervju med Eurosport nylig var KBK-sjef Christian Michelsen tydelig på hvor sentral posisjon den aggressive og hardtarbeidende spissen har i laget som ble nummer seks i fjorårets Eliteserie, og mente det var tipp-topp at de har spillere det spekuleres i til både de store klubbene i Norge og klubber utenfor landets grenser.
– Vi har kontrakt med ham et par sesonger til (halvannet år, red.anm), så det blir fint. Vi må forlenge den med fem år. Vi skal få inn barna hans på skolen til høsten, så spikrer vi ham. Vi må hjelpe kona med jobb også, det er viktig for de som ser på her i Kristiansund – kona til Flamur må få jobb, meldte KBK-treneren.
Kastrati selv mente det var smigrende å høre at han var så ønsket.
– Jeg har halvannet år igjen av kontrakten min. Det eneste kjedelige svaret jeg kan gi er at jeg må forholde meg til den. At det blir skrevet i media og sånne ting er bare positivt, det viser at du gjør noe riktig. Men prat og handling, det er stor forskjell.
Etter hat tricket mot Rosenborg for et par uker siden blir ikke prislappen noe mindre, skal en tro KBKs suksesstrener.
– Han blir bare dyrere og dyrere nå, med denne prestasjonskurven. De må få ut fingeren hvis de skal ha råd til ham, uttalte Michelsen om en eventuell interesse fra andre klubber da.
Kastratis agent Mikail Adampour har foreløpig ikke besvart Eurosports henvendelser.

Kastrati etter hat trick: – Jævlig sexy

Eliteserien
Sportssjefen freder Vegard Hansen: – Nå skal vi stå sammen
18/10/2021 PÅ 20:03
Eliteserien
Bernt oppsummerer: VAR-støtte, hipstere, Holm-magi og utpsyking
18/10/2021 PÅ 16:55