Populære sporter
All sport
Vis alt

Svensk klubb melder seg på i «Kastrati-kampen»

Stein-Erik Stormoen

Publisert 25/02/2020 klokken 21:01 GMT+1

Etter det Eurosport erfarer finnes det reell interesse rundt 28-åringen fra Allsvenskan-klubben Örebro.

Kastrati

Foto: Scanpix

De skal være på jakt etter en spiss, og i klubben, som ble nummer ni forrige sesong, finnes også en link til Kastrati.
Tidligere Kongsvinger-trener Vitor Gazimba er assisttrener, og han var i Strømsgodset under samme periode som Kristiansund-spissen.
- Jeg kan ikke kommentere enkeltspillere når det ikke er konkret. Jeg regner med at mange er interesserte i ham. Han er en god spiller, som jeg kjenner fra tiden i Strømsgodset. Men jeg kan ikke si så mye mer, sier Gazimba til Eurosport.
28-åringen kom til KBK fra Sandefjord sommeren 2018, og har gjort seg bemerket med mål og sin oppofrende spillestil.
I tillegg har Kastrati blitt en profil med sine ærlige meninger og morsomme meldinger.
Totalen av dette gjør at han står høyt i kurs også hos Vålerenga-fansen, som gjerne ser Oslo-gutten som spydspissen i Dag-Eilev Fagermos 4-3-3 kommende sesong. Etter det Eurosport har grunn til å tro finnes det også interesse fra Oslo Øst - til tross for at Fagermo har avvist dette på et tidligere tidspunkt.

– Blir dyrere og dyrere

I et intervju med Eurosport nylig var KBK-sjef Christian Michelsen tydelig på hvor sentral posisjon den aggressive og hardtarbeidende spissen har i laget som ble nummer seks i fjorårets Eliteserie, og mente det var tipp-topp at de har spillere det spekuleres i til både de store klubbene i Norge og klubber utenfor landets grenser.
– Vi har kontrakt med ham et par sesonger til (halvannet år, red.anm), så det blir fint. Vi må forlenge den med fem år. Vi skal få inn barna hans på skolen til høsten, så spikrer vi ham. Vi må hjelpe kona med jobb også, det er viktig for de som ser på her i Kristiansund – kona til Flamur må få jobb, meldte KBK-treneren.
Kastrati selv mente det var smigrende å høre at han var så ønsket.
– Jeg har halvannet år igjen av kontrakten min. Det eneste kjedelige svaret jeg kan gi er at jeg må forholde meg til den. At det blir skrevet i media og sånne ting er bare positivt, det viser at du gjør noe riktig. Men prat og handling, det er stor forskjell.
Etter hat tricket mot Rosenborg for et par uker siden blir ikke prislappen noe mindre, skal en tro KBKs suksesstrener.
– Han blir bare dyrere og dyrere nå, med denne prestasjonskurven. De må få ut fingeren hvis de skal ha råd til ham, uttalte Michelsen om en eventuell interesse fra andre klubber da.
Kastratis agent Mikail Adampour har foreløpig ikke besvart Eurosports henvendelser.
picture

Kastrati etter hat trick: – Jævlig sexy

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame