Populære sporter
All sport
Vis alt

Svensk kantspiller klar for Bodø/Glimt

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 01/02/2021 klokken 13:47 GMT+1

Seriemesterne har sikret seg den svenske kantspilleren Axel Lindahl fra Degerfors.

Axel Lindahl er klar for Bodø/Glimt.

Foto: Other Agency

Bilde: glimt.no
Det bekrefter Bodø/Glimt på sine hjemmesider mandag ettermiddag. Svensken har signert en avtale som strekker seg over tre sesonger.
Lindahl har tilbragt den siste tiden i koronakarantene på et hotell i Bodø, der har fortsatt er nødt til å sitte en drøy uke til. 25-åringen er svært fornøyd med å være på plass i Bodø.
– Det har vært på gang en stund, så det er veldig fint å endelig være her. Jeg tror rollen passer meg veldig bra. Man får mye ball, får utfordre og bruke farten sin. Bodø/Glimt har en veldig intensiv spillestil, det ser riktig bra ut. , forteller han til glimt.no.
Axel Lindahl har siden januar 2019 spilt for Degerfors i Superettan, der han står med 56 kamper på to sesonger. Nå skal Lindahl for første gang spille utenfor Sveriges grenser, og det for en klubb som skal ut i Champions League-kvalifisering.
– Det er klart det er en forskjell. Det er en annen type fotball, særlig ute i Europa. Det er et stort steg å komme fra nivå to til et av Nordens beste lag, men jeg er klar for utfordringen, sier han videre.
Kantspilleren kan spille i flere av de offensive posisjonene på banen, og det er ventet at Lindahl skal fungere som en erstatter for Philip Zinckernagel, som gikk til Watford tidligere denne overgangsvinduet.
For to dager siden kunne Avisa Nordland avsløre, via datingappen Tinder, at Axel Lindahl var på plass i Bodø. Da svensken ble presentert mandag, valgte Glimt å legge ut følgende melding på Twitter:
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame