Bilde: glimt.no
Det bekrefter Bodø/Glimt på sine hjemmesider mandag ettermiddag. Svensken har signert en avtale som strekker seg over tre sesonger.
Lindahl har tilbragt den siste tiden i koronakarantene på et hotell i Bodø, der har fortsatt er nødt til å sitte en drøy uke til. 25-åringen er svært fornøyd med å være på plass i Bodø.
Eliteserien
Se høydepunktene: Sandefjord tok et stort steg mot Eliteserie-spill
16/11/2022 KLOKKEN 19:24
– Det har vært på gang en stund, så det er veldig fint å endelig være her. Jeg tror rollen passer meg veldig bra. Man får mye ball, får utfordre og bruke farten sin. Bodø/Glimt har en veldig intensiv spillestil, det ser riktig bra ut. , forteller han til glimt.no.
Axel Lindahl har siden januar 2019 spilt for Degerfors i Superettan, der han står med 56 kamper på to sesonger. Nå skal Lindahl for første gang spille utenfor Sveriges grenser, og det for en klubb som skal ut i Champions League-kvalifisering.
– Det er klart det er en forskjell. Det er en annen type fotball, særlig ute i Europa. Det er et stort steg å komme fra nivå to til et av Nordens beste lag, men jeg er klar for utfordringen, sier han videre.
Kantspilleren kan spille i flere av de offensive posisjonene på banen, og det er ventet at Lindahl skal fungere som en erstatter for Philip Zinckernagel, som gikk til Watford tidligere denne overgangsvinduet.
For to dager siden kunne Avisa Nordland avsløre, via datingappen Tinder, at Axel Lindahl var på plass i Bodø. Da svensken ble presentert mandag, valgte Glimt å legge ut følgende melding på Twitter:
Eliteserien
Kaptein Kurtovic: – Jeg har glemt hvordan det er å vinne
16/11/2022 KLOKKEN 19:05
Eliteserien
Marerittrekken over etter kalasseier: – Som en JAS Gripen!
16/11/2022 KLOKKEN 18:51