Populære sporter
All sport
Vis alt

Svarte på tiltale etter vrakingen: Rosenborg scoret tre mål på ett kvarter

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 05/07/2020 klokken 23:30 GMT+2

Mye har gått i Rosenborgs disfavør denne sesongen. Mot Stabæk var trønderne dødelig effektive og vant fortjent mot sårbare bæringer.

Rosenborg

Foto: Scanpix

Stabæk - Rosenborg 0-3
– Det var sinnsykt deilig. Dette trengte vi, og vi bygger videre på denne seieren, sa en godt fornøyd Kristoffer Zachariassen etter kampslutt.
Torgeir Børven debuterte fra start, og alt lå til rette for en perfekt Rosenborg-debut fra start for den tidligere Odd-spilleren. Arbeidsforholdene skulle derimot spille et puss for den nyinnkjøpte spissen i Bærum, for det var Stabæk som skapte de største farlighetene på eget gress.
Se høydepunktene fra kampen her. Saken fortsetter under videoen:
picture

Se høydepunktene: Stabæk - Rosenborg (0-3)

– Vi er massive

Til tross for at bæringenes duracell-kaniner, anført av Kornelius Normann Hansen og Oliver Edvardsen, tidvis løp RBK-forsvaret i senk i den første omgangen, var det Rosenborg som trakk det lengste strået på Nadderud søndag kveld.
Med scoringer av Gustav Valsvik, Dino Islamovic og Kristoffer Zachariassen ble det til slutt en solid 3-0-seier til trønderne i Bærum.
Scoringen til Zachariassen var midtbanespillerens første for sesongen.
– Etter en times spilt synes jeg vi er massive. Vi er solide og viser pondus. Utrolig deilig å få denne seieren nå, fortsatte 26-åringen til Eurosport etter kampen.
Se intervjuet med Zachariassen etter kampen her. Saken fortsetter under videoen.
picture

Skrudde på målkontoen

Svarte på tiltale

Også Dino Islamovic scoret sitt første for Rosenborg i Eliteserien. Spissen måtte belage seg på å starte på benken, men svarte med å dundre inn 2-0-scoringen på Nadderud.
– Dette er den beste fotballen vi har spilt mens jeg har vært i Rosenborg, konkluderte spissen etter årets andre borteseier.
Den siste halvdelen skulle stort sett dreie seg om de tilreisende trønderne. Først var Stabæk-keeper Marcus Sandberg uheldig med utboksingen, der ballen først traff bakhodet til Gustav Valsvik før den dalte inn i nettet. Deretter svarte altså Dino Islamovic benkingen og headet kontant inn Rosenborgs 2-0-scoring etter 66 minutter.
Avslutningsvis dundret altså Zachariassen inn kveldens siste scoring fra 17 meter og fastsatte resultatet til 3-0.

Slik stilte lagene

Stabæk (4-3-3): Marcus Sandberg - Jørgen Olsen Øveraas, Mats Solheim, Andreas Hanche-Olsen, Peder Vogt - Hugo Vetlesen, Magnus Strandman Lundal, Tortol Lumanza – Kornelius Normann Hansen, Oliver Edvardsen, Romain Gall
Rosenborg (4-3-3): Julian Faye Lund - Vegar Eggen Hedenstad, Tore Reginiussen, Gustav Valsvik, Anders Trondsen - Kristoffer Zachariassen, Marius Lundemo, Gjermund Åsen - Pål-André Helland, Torgeir Børven, Emil Konradsen Ceïde
Hør hva RBK-trener Trond Henriksen hadde å si etter kveldens seier på Nadderud.
picture

Lettelse i RBK leieren: – Vi trengte en seier til

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame