Fotball
Eliteserien

Svarte på tiltale etter vrakingen: Rosenborg scoret tre mål på ett kvarter

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Rosenborg

Foto: Scanpix

AvCarl Henning Biørnstad
05/07/2020 på 20:12 | Oppdatert 05/07/2020 på 21:30

Mye har gått i Rosenborgs disfavør denne sesongen. Mot Stabæk var trønderne dødelig effektive og vant fortjent mot sårbare bæringer.

  • Se Eliteserien på Dplay. Sikre deg tilgang her!

Stabæk - Rosenborg 0-3

Eliteserien

Kjip beskjed for RBK-fansen: Skjelbred ute i flere uker

FOR 2 TIMAR SIDAN

– Det var sinnsykt deilig. Dette trengte vi, og vi bygger videre på denne seieren, sa en godt fornøyd Kristoffer Zachariassen etter kampslutt.

Torgeir Børven debuterte fra start, og alt lå til rette for en perfekt Rosenborg-debut fra start for den tidligere Odd-spilleren. Arbeidsforholdene skulle derimot spille et puss for den nyinnkjøpte spissen i Bærum, for det var Stabæk som skapte de største farlighetene på eget gress.

Se høydepunktene fra kampen her. Saken fortsetter under videoen:

Se høydepunktene: Stabæk - Rosenborg (0-3)

00:03:00

– Vi er massive

Til tross for at bæringenes duracell-kaniner, anført av Kornelius Normann Hansen og Oliver Edvardsen, tidvis løp RBK-forsvaret i senk i den første omgangen, var det Rosenborg som trakk det lengste strået på Nadderud søndag kveld.

Med scoringer av Gustav Valsvik, Dino Islamovic og Kristoffer Zachariassen ble det til slutt en solid 3-0-seier til trønderne i Bærum.

Scoringen til Zachariassen var midtbanespillerens første for sesongen.

– Etter en times spilt synes jeg vi er massive. Vi er solide og viser pondus. Utrolig deilig å få denne seieren nå, fortsatte 26-åringen til Eurosport etter kampen.

Se intervjuet med Zachariassen etter kampen her. Saken fortsetter under videoen.

Skrudde på målkontoen

00:01:35

Svarte på tiltale

Også Dino Islamovic scoret sitt første for Rosenborg i Eliteserien. Spissen måtte belage seg på å starte på benken, men svarte med å dundre inn 2-0-scoringen på Nadderud.

– Dette er den beste fotballen vi har spilt mens jeg har vært i Rosenborg, konkluderte spissen etter årets andre borteseier.

Den siste halvdelen skulle stort sett dreie seg om de tilreisende trønderne. Først var Stabæk-keeper Marcus Sandberg uheldig med utboksingen, der ballen først traff bakhodet til Gustav Valsvik før den dalte inn i nettet. Deretter svarte altså Dino Islamovic benkingen og headet kontant inn Rosenborgs 2-0-scoring etter 66 minutter.

Avslutningsvis dundret altså Zachariassen inn kveldens siste scoring fra 17 meter og fastsatte resultatet til 3-0.

Slik stilte lagene

Stabæk (4-3-3): Marcus Sandberg - Jørgen Olsen Øveraas, Mats Solheim, Andreas Hanche-Olsen, Peder Vogt - Hugo Vetlesen, Magnus Strandman Lundal, Tortol Lumanza – Kornelius Normann Hansen, Oliver Edvardsen, Romain Gall

Rosenborg (4-3-3): Julian Faye Lund - Vegar Eggen Hedenstad, Tore Reginiussen, Gustav Valsvik, Anders Trondsen - Kristoffer Zachariassen, Marius Lundemo, Gjermund Åsen - Pål-André Helland, Torgeir Børven, Emil Konradsen Ceïde

Hør hva RBK-trener Trond Henriksen hadde å si etter kveldens seier på Nadderud.

Lettelse i RBK leieren: – Vi trengte en seier til

00:01:33

Eliteserien

Bekrefter møter om det sportslige – utelukker at det er noe nytt rundt Bohinens framtid

I GÅR PÅ 14:01
Eliteserien

Orry Larsen utskrevet fra sykehuset

I GÅR PÅ 11:43
Relatert
FotballEliteserienRosenborgStabæk
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen