Svenske FotbollDirekt skrev i forrige uke at Rosenborg følger 18-åringens utvikling og skal ha vært klare til å legge inn et bud.
Pricas kontrakt går ut dette året.
Han er sønn RBKs spisshelt Rade Prica som nylig havnet på tiårets Eliteserie-lag kåret av Eurosport.
Eliteserien
Se høydepunktene: Tromsø med kruttsterk trepoenger på Åråsen
EN TIME SIDEN

– Fryktelig god

Eirik Horneland sier i Eurosports Indre bane at han ikke liker å kommentere andre klubbers spillere, men erkjenner likevel at Tim Prica er et navn man vet om i Trondheim.
– Jeg tror alle toppklubber i Skandinavia og ute i Europa følger Tim Prica. Det er en fryktelig god fotballspiller. Det er en spiller som har hatt sin far i Rosenborg, så det er klart at vi kjenner til den gutten der, sier Horneland.
Linken mellom den nåværende sportssjefen Mikael Dorsin og Rade Prica er tydelig. De to spilte blant annet sammen i Rosenborg for ti år siden.
Horneland understreker at de er i markedet hele veien, men at mye er usikkert på grunn av den nåværende situasjonen og at man har full respekt for at klubben har mange helt eller delvis permitterte – og at man har tatt et kollektivt lønnskutt.
– Vi ønsker å være en klubb som driftes godt og har gode holdninger i bunn. Samtidig skal vi ha som mål å være best i Norge og være i Europa hvert år, så da må vi ha en spillerlogistikk som tilsvarer det, mener Horneland.
(Saken fortsetter under):

– Passer bedre enn Botheim

Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson mener at 18 år gamle Prica passer bedre inn i RBKs spillestil enn Erik Botheim. RBKs 20-åring står i dag bak Dino Islamovic i spisskøen på Lerkendal.
– Prica er vel kanskje litt mer Rosenborg-spiller enn Botheim i den ensomme rollen. Han er ikke noen stor bakromsspiller med tanke på tempo, men god i mottaket, med ballen i beina og relasjonell forståelse, sier Jonsson.
Horneland sier Botheim er i utvikling, og at utgangspunktet er at spissen ikke skal bli lånt ut denne sesongen. Samtidig er han klar på at Botheim trenger spilletid.
– På et eller annet tidspunkt må han ha nok matchminutter. Enten får han det i Rosenborg, ellers finner vi en ny reise til han, sier Horneland.
Jonsson har vanskelig for å se at trønderne skal hente Prica fra Malmö.
– De er på en måte en konkurrent med RBK. Jeg trodde også Prica skulle bli ordentlig god da han var 14-15 år. Jeg synes han har stått litt stille. Det rimer ikke at Malmö skal selge han til Rosenborg. Da er det vel en grunn til det, sier han.
Se hele praten fra Indre bane med Horneland her:

Indre bane i karantene: Horneland om ny kontrakt, forholdet til fansen og Fagermos utspill

Eliteserien
Se høydepunktene: Gjenåpningsfest i Drammen – Strømsgodset scoret fem
EN TIME SIDEN
Eliteserien
Kapteinen uenig med ekspertene: – Der er det stor gutt mot liten gutt
2 TIMER SIDEN