– Slik gjør man bare ikke, sa supporterlederen til Eurosport mandag kveld.
Tidligere den kvelden hadde styret i Tornekrattet samlet seg for å diskutere saken, før de kom med en pressemelding som ble gjengitt i Romsdals Budstikke.
«Tornekrattet støtter Vegard Forren 100% og står bak han som spiller og ansatt i Molde Fotballklubb. Vi er imponert over hans mot i denne saken, ved å blottstille seg og sin sykdom på denne måten. Molde Fotballklubbs behandling av Vegard Forren i løpet av de siste månedene er noe vi ikke kan akseptere. Skulle det vise seg at det blir en oppsigelse, trekker et enstemmig styre i Tornekrattet seg,» skrev de i uttalelsen.
Eliteserien
Se høydepunktene: Botheim senket Vålerenga
20 TIMER SIDEN
Torsdag kveld uttalte Forrens advokat Odd Arne Nilsen til TV 2, som meldte nyheten først, at partene hadde inngått en minnelig løsning. Den skal dermed være gjensidig og ikke en oppsigelse.
I pressemeldingen beklager Forren sine handlinger. Han har innrømmet å ha lånt penger fra spillerne botkasse for å betale spillegjeld.
– Jeg synes det er trist å avslutte karrieren i Molde FK på denne måten. Men jeg innser at handlingene mine utgjør et tillitsbrudd. Jeg vil beklage overfor familien, venner, spillerne, klubben, fansen og alle som elsker Molde FK at dette eventyret endte på denne måten, sier Forren.
Likevel har Mauseth bestemt seg, melder VG.
– Jeg går av, fordi jeg har brent såpass mye for denne saken, sier hun til avisen.
For ordens skyld: Eva-Brit Mauseth er søsteren til Forrens rådgiver Sverre Mauseth.
Hverken han, Molde-direktør Ole Erik Stavrum eller Vegard Forren selv har besvart Eurosports henvendelse torsdag kveld.
Stavrum sa til Eurosport tirsdag at budskapet Tornekrattet sendte ut er noe de må stå for, og mente dialogen med supporterne stort sett er veldig bra.
– De sier det er av kjærlighet til klubben?
– Ja, det er klart at en supporterklubb skal støtte klubben, så om de mener det er riktig, så ... Men igjen, de får bestemme hvordan de tar den biten, så får vi ta en dialog direkte med dem og ikke gjennom media, uttalte Stavrum tidligere denne uken.
I kveldens pressemelding kalte Molde-direktøren det en trist dag for Forren og alle som er glade i Molde FK, og uttalte følgende:
– Vi er glade for at Vegard selv har innsett alvoret i sine handlinger, og at han har valgt å være åpen om sine personlige utfordringer. Han har nå forpliktet seg - både overfor seg selv og sine nærmeste - til å følge et behandlingsopplegg for å få bukt med problemene. Spilleavhengighet er et alvorlig samfunnsproblem som både Molde Fotballklubb og resten av Fotball-Norge må ta enda mer på alvor gjennom forebyggende tiltak, folkeopplysning og oppfølging. Det er viktig for fotballen at Vegard nå tør å gi denne skyggesiden et ansikt, sier Stavrum.
Dette sa Stavrum tirsdag:

Molde-sjefen om Forren: – En spiller vi er veldig glad i

Eliteserien
Vecchia-dobbel da Eggen ble hedret på Lerkendal
EN DAG SIDEN
Eliteserien
To selvmål da Brann slo KBK
EN DAG SIDEN