Ronny Holmedal, Marius Hoel, Andreas Ranvik og Eirik Fossen gir seg i Strømsgodset. Det bekreftet klubben på egne hjemmesider mandag kveld.
Førstnevnte kom inn som assistent under ekstrener Bjørn Petter Ingebretsen i forkant av 2019-sesongen. Han har hatt samme rolle under Henrik Pedersen.
Eliteserien
Motgangen fortsetter: – Det begynner å brenne
12 TIMER SIDEN
Kontrakten hans gikk ut etter 2020-sesongen. Han skal jobbe videre som sportsutvikler i Flint Fotball.
– Strømsgodset har vært en fantastisk tid for meg. Jeg kommer til å savne folka rundt laget, GodsetUnionen, publikum på kampene, Gamle Gress før hver hjemmekamp. Jeg nøt hver eneste strofe. Det har vært en glede å få jobbe med spillere, trenere og gjengen på kontoret. Strømsgodset er for meg en stolt fotballklubb fra en ordentlig fotballby, med historie, tradisjon og et herlig engasjement. Jeg gleder meg til å komme på stadion som supporter, sier Holmedal til godset.no.
Fysioterapeutene Marius Hoel og Andreas Ranvik har hatt det daglige ansvaret for behandling og oppfølging av SIF-spillerne, skriver klubben.
Eirik Fossen har vært tilknyttet Godset de siste fem årene. I 2020 har han vært analyseansvarlig på A-laget.
– Det er naturlig med endringer i støtteapparatet i en fotballklubb og det er ingen dramatikk rundt dette. Vi ønsker å ha et så dyktig og funksjonelt team som mulig rundt Henrik Pedersen og vi har kommet ganske langt i prosessen med å få på plass erstattere. Samtidig takker vi alle som nå slutter for jobben de har gjort for Strømsgodset, sier sportssjef Jostein Flo.
Strømsgodset kjempet lenge en kamp mot nedrykk i 2020-sesongen. Til slutt berget drammenserne plassen med en 13. plass.
Eliteserien
Se høydepunktene: HamKam spolerte festaften på Valle
I GÅR PÅ 20:24
Eliteserien
Se høydepunktene: Molde tok alle tre poengene med fra Sunnmøre
I GÅR PÅ 20:12