Tromsø - Kristiansund 0-0
Etter litt over en time kunne Antonsen scoret et fortjent TIL-mål, men Kristiansund-målvakten Sean McDermott gikk riktig vei og reddet.
Vertene fikk muligheten fra krittmerket etter at Amin Askar hadde vært borti ballen med hånden.
Eliteserien
Eliteserie-komet på eksklusiv talentliste: – Han har tatt store steg
I GÅR KLOKKEN 13:01
Med uavgjort har Tromsø gått tre strake kamper uten seier. Laget har plukket ni poeng i comebacksesongen i Eliteserien så langt. Det holder til en 13.-plass. Kristiansund er tabelltreer med 17 poeng.
Før pause var TIL klart best. Kristiansund ble tvunget dypt ned i banen i lange strekk, og til tider ble gjestene utspilt. August Mikkelsen sto tidlig bak hjemmelagets to største sjanser i omgangen.
Den ene kom på en heading etter seks minutter. Forsøket var hardt, men McDermott sto i veien. Kvarteret senere greide sisteskansen så vidt å slå unna Mikkelsens skudd til corner.
– Jeg må sette slike muligheter. Særlig den på hodet skal sitte, for det var stor sjanse, sa 20 år gamle Mikkelsen til Discovery i pausen.
Til helgen venter det nye kamper i Eliteserien. Søndag skal TIL opp mot Haugesund på bortebane, mens Kristiansund tar imot et Brann-lag i poengnød dagen etter.
(©NTB)
Eliteserien
Ny hodesmell for RBK-spissen – måtte forlate treningsfeltet
I GÅR KLOKKEN 08:44
Eliteserien
Flere profiler usikre før nøkkelkamp: – Krysser fingrene
I GÅR KLOKKEN 07:59