• Gjenopplev OL, «Kampene vi husker» fra Eliteserien og store tennisøyeblikk på Dplay: Se vårt sendeskjema
Foto: sandnesulf.no
17-åringen forlater Sandnes Ulf til fordel for Stabæk.
Eliteserien
Se høydepunktene: Tromsø med kruttsterk trepoenger på Åråsen
11 TIMER SIDEN
Det melder Sandnes Ulf selv på sine hjemmesider onsdag morgen.
– Dette er nok et bevis på at jobben vi gjør i utviklingsavdelingen blir lagt merke til. Selv med små ressurser er det mulig å utvikle talenter til det høyeste nivå i Norge. Ikke bare har «Kay» gjort seg bemerket på aldersbestemte landslag, han har også vist de riktige holdningene som kan ta han langt, sier daglig leder Tom Erik Espedal.
Sandnes Ulf har skaffet seg en klausul som gjør at Kostadinov blir leid tilbake til de lyseblå frem til august. Trener Steffen Landro tror unggutten kan få en stor fremtid.
– Kay er et stort talent. Han er en slepen tekniker, en virkelig elegant spiller som har tatt store steg trass sin unge alder. Jeg håper virkelig at han får noen kamper i lyseblått før han drar, sier Landro.
Der mange har frykter at klubber skal gjøre «uetiske» fremstøt på spillere under den pågående koronakrisen, kan Espedal fortelle om en ryddig prosess i forbindelse med denne overgangen.
– Når en ung spiller vil ta det neste steg er Stabæk et godt valg. De er en klubb som satser på utvikling av unge spillere, akkurat som oss. Det blir spennende å se om han får noen kamper i eliteserien denne sesongen. Vi ønsker Kay lykke til med overgangen, selv om han vil være her noen måneder til. Vi ønsker også å takke Stabæk for godt samarbeidsklima i forbindelse med overgangen, sier han.
Kostadinov, som fyller 18 i juli, har vært på blokka til flere større klubber. Blant annet var Molde, Brøndby og Stabæk på plass for å se på unggutten under Sandnes Ulfs opphold på Marbella i mars, opplyser Aftenbladet. Avisen hevder bæringene la inn et bud på 800.000 kroner i etterkant, men den faktiske salgssummen er foreløpig uviss.

Rosenborg-spissen kaster shortsen i aprilsnarr

Eliteserien
Se høydepunktene: Gjenåpningsfest i Drammen – Strømsgodset scoret fem
12 TIMER SIDEN
Eliteserien
Kapteinen uenig med ekspertene: – Der er det stor gutt mot liten gutt
12 TIMER SIDEN