Det bekrefter klubben på sine hjemmesider.
Før denne sesongen hadde aldri Jesper Daland spilt på et høyere nivå enn 2. divisjon. Denne sesongen har den unge midtstopperen tatt Eliteserien med storm og startet alle kampene for Start. Nå blir 20-åringen belønnet med ny kontrakt.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
– Start er en veldig fin klubb som jeg trives veldig godt i, så det var utrolig deilig å få dette i boks, sier Daland til klubbens hjemmesider.
Sett denne? Daland var uheldig mot Haugesund og satt ballen i eget nett:

Se høydepunktene: Haugesund - Start (1-0)

Daland har markert seg i Eliteserien på både godt og vondt. I andre runde mot Sandefjord satte han inn Starts andre mål i en kamp som endte 2-2, mens han mot Haugesund var mer uheldig og satte ballen i eget nett i 0-1 tapet. Trener Johannes Hardarson er imponert over det 20-åringen har prestert i sin første sesong i Eliteserien.
– Vi så tendensene i vinter, at han jobbet ekstremt godt. Så vi var ikke redd for å bruke ham i Eliteserien. Han er trygg med ball og har gode pasninger. Han begynner å bli duellsterk og han er hurtig, så han har alle forutsetninger for å nå langt, sier Hardarson til klubbens hjemmesider.
I tillegg til Daland har også jevngamle Gudmundur Andri Tryggvason signert en ny kontrakt som strekker seg ut 2023-sesongen. Islendingen tilbrakte fjoråret på lån i Vikingur Rekjavik i hjemlandet. Der startet spissen 20 kammper og scoret åtte mål. Oppholdet ble også kronet med cupgull på sagaøya.
Eliteserien
Alt annet enn Grill-vær i Bergen – ny tabbe og Viking-triumf i fotballparodi
28/10/2021 PÅ 17:52
Eliteserien
Viking muret igjen og vant mot Godset: – Sinnssykt deilig
17/10/2021 PÅ 17:07