Rosenborg-Odd 5-1
Åge Hareide avkreftet derimot til Eurosport etter kampen at det skal dreie seg om noe alvorlig for den hjemvendte trønderen, og mener det ikke er grunn for bekymring.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
– Jeg tror det er slagskade rett og slett. Både for for Pa Konate og for Markus - så det der tror jeg skal gå bra, sier Rosenborg-sjefen til Eurosport etter kampen.
Saken fortsetter under videoen. Se hele intervjuet med Åge Hareide etter kampen her:

Avviser alvorlig Henriksen-skade – slik vurderer han midtbanen

Reitan-mål

Hjemmelaget viste muskler i kampen om sølvet, da Odd gjestet Lerkendal søndag kveld.
– Rosenborg vinner fortjent - men måten vi taper på og måten vi opptrer på skuffer meg veldig. Vi ligner jo ikke på oss selv i det hele tatt, konkluderte Odd-trener Jan Frode Nornes etter kampen.
Saken fortsetter under videoen. Se hele intervjuet med Nornes her:

Svært skuffet Nornes: – Ligner ikke oss selv i det hele tatt

Hareide hadde for anledningen satt inn Erlend Dahl Reitan i startelleveren. Høyrebacken utnyttet tilliten fra start på best mulig vis, og sendte trønderne i føringen like før pause.
Reitan banket ballen i mål fra skrått hold, etter en lekker pasning fra Carlo Holse.

Henriksen haltet av

En haltende Markus Henriksen la derimot en demper på stemingen på Lerkendal. Rosenborg-spilleren måtte takke for seg kvarteret ut i andre omgang, og støttet seg på RBK-legen i det han haltet rett i garderoben.
Det kan være dårlig nytt for Lars Lagerbäck, før skjebnekampen mot Serbia førstkommende torsdag.

Islamovic-dobbel

Til tross Henriksen-skade fortsatte RBK måljakten. Kristoffer Zachariassen kriget ballen i mål fra en halv meters hold, etter en svak slått corner.
– Det et skikkelig stygt mål. Et ordentlig gratismål, men det er deilig det og, sa målscoreren til Eurosport etter kampen.
Gjestene reduserte deretter ganske ut av det blå. Robin Simović styrte en stuss fra Mushaga Bakengas mellom stengene til Andrè Hansen og det sto 2-1 på Lerkendal.
Derimot trengte ikke hjemmelaget mange minuttene før de igjen svarte. Denne gangen var det Dino Islamovic som viste rå styrke i boks og pirket til slutt ballen i hjørnet.
Samme mann var også iskald fra straffemerket, da Carlo Holse ble felt av Rossbach fremfor Odds mål. Rosenborg-spissen satte straffen knallhardt til høyre for Odd-keeperen, og sendte hjemmelaget i en solid tremålsledelse.
Se intervjuet med tomålsscoreren her:

Satte inn to nye mål: – Sikter oss inn på sølvet

Slik stilte lagene:

Rosenborg: Hansen – Dahl Reitan, Reginiussen, Eyjolfsson, Konate – Skjelbred, Henriksen, Konradsen – Holse, Islamovic, Zachariassen
Odd: Rossbach – Ruud, Hagen, Bjørtuft, Risa – Kitolano, Hoff, Kaasa – Bakenga, Simovic, Rashani

Se høydepunktene: Rosenborg viste muskler i sølvduellen

Eliteserien
Klarer ikke forklare hva som skjedde: – Våknet og tenkte «er det virkelig sant?»
31/10/2021 PÅ 14:37
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55