• Se Vålerenga - Bodø/Glimt på discovery+ og Eurosport Norge søndag 20:00.
Før kamp meldte han at han var i sitt livs form, og i pausen raste han over at «halvparten av spillerne gidder ikke springe» da Viking kom brutalt ned på jorden etter den gode prestasjonen mot Vålerenga.
Før andre omgang startet samlet han lagkameratene i en ring og holdt en tale. Nå skulle det kriges og kampen skulle snus.
Eliteserien
Motgangen fortsetter: – Det begynner å brenne
15 TIMER SIDEN

– Forferdelig fotballkamp

Men etter bare fire minutter av andre omgang skallet han sammen med Amer Ordagic. Berisha spilte videre, men i det 76. minutt var det slutt.
– Det var en liten trøkk, men heldigvis er det bedre nå. Jeg merket at jeg ble mer og mer «blurry». Da var det ingen vits å ta noen risiko, sier Berisha til Discovery.
– Frykter du hjernerystelse?
– Nei. Jeg fikk en sjekk av legen til Sandefjord. Det var bare en trøkk, men jeg begynte å bli «blurry», og da det ble mer og mer, tenkte jeg at det kanskje var på tide å gi seg. Det er slik som skjer i en fotballkamp.
Viking-kaptein var som nevnt kritisk til eget lags prestasjon i pausen. Det var han også etter 0-3-tapet.
– I dag vant Sandefjord fortjent. De var langt bedre enn oss. Det er en god del ting vi må gjøre. Problemet vårt er som regel at vi spiller en god kamp, en dårlig kamp, en god kamp, en dårlig kamp, sier Berisha og fortsetter:
– Nå har vi vunnet fire og tapt fire. Vi kom her og løp ikke og jobbet ikke for hverandre, det ble en og en og vi gjorde mye rart. Jeg synes vi gjør en forferdelig fotballkamp.
Han har ganske rett i oppsummeringen. Det svinger veldig hos Viking.

Tordentale fra Berisha: – Halvparten av spillerne gidder ikke springe

Advarte på forhånd

Rekken med kamper så langt: Seier, tap, tap, seier, seier, tap, seier, tap. Bare en av seirene er kommet på bortebane.
Viking-trener Bjarte Lunde Aarsheim sier til Discovery at «i dag så vi et Viking som det ikke skal være». Han var veldig, veldig skuffet over prestasjonen, og hadde også tatt opp akkurat det temaet før kampen.
– Vi snakket om det på forhånd, vi fryktet det litt. I alle kamper må du vinne dueller, gå først på ball og gjøre den litt stygge jobben. I dag ble vi rundspilt av et godt Sandefjord-lag. Det er brutalt, men du er nødt til å være med i krigen hvis du skal få med deg noe her i Eliteserien.
– Det er tredje gangen vi opplever dette på bortebane, og vi har også hatt litt ulike tilnærminger.
Det aggressive og direkte spillet mot Vålerenga skulle gjenskapes. Slik ble det absolutt ikke.
– Vi må finne ut av dette lille problemet vi har. Det er bare på treningsfeltet. Det er ingen annen vei enn å trene, trene, trene. Det var mye å ta tak i i dag.
Tror nesten ikke det han hører: – Var det forrige gang?

Tror nesten ikke det han hører: – Var det forrige gang?

Eliteserien
Se høydepunktene: HamKam spolerte festaften på Valle
16/05/2022 PÅ 20:24
Eliteserien
Se høydepunktene: Molde tok alle tre poengene med fra Sunnmøre
16/05/2022 PÅ 20:12