I etterkant av at TIL oppfordret til boikott av VM i 2022, gikk både Viking og Strømsgodset ut og stilte seg bak oppfordringen. Nå følger Odd etter.
«Korrupsjon, slavelignende arbeidsforhold og systematiske brudd på menneskerettighetene er så langt unna fotballens idé og fotballens verdier som det går an å komme», skriver klubben på sine nettsider mandag.
Eliteserien
Se høydepunktene: Tre kanonkuler da Tromsø slo KBK
3 TIMER SIDEN
En relativt fersk rapport fra britiske The Guardian skal vise et høyt antall døde fremmedarbeidere knyttet opp mot forberedelsene til mesterskapet. Det fikk TIL til å oppfordre om boikott, noe Odd nå stiller seg bak.
«Odds Ballklubb vil oppfordre Norges Fotballforbund til å gå inn for en boikott av fotball-VM 2022. Vi mener at hvis Norge kvalifiserer seg gjennom den kommende kvalifiseringen, bør vi takke nei til å reise til Qatar» står det på klubbens hjemmesider.
Rosenborg, Vålerenga, Odd og Stabæk har opplyst til NTB at spørsmålet om boikott skal opp til behandling på klubbenes årsmøter i mars. Fredag kveld meldte også regjerende seriemester Bodø/Glimt at de vil gjør det samme.
Eliteserien
Se høydepunktene: Jerv slo Lillestrøm etter omdiskutert straffespark
3 TIMER SIDEN
Eliteserien
Se høydepunktene: Haugesund slo Aalesund etter enormt sjansesløseri
I GÅR PÅ 16:33