Oppdatert 23/02/2020 klokken 16:42 GMT+1

Vålerenga fikk det tøft, men vant til slutt mot Krasnodar II.

Deyver Vega

Vålerenga - Krasnodar II 3-2 (2-1)
Lagene startet oppgjøre litt forsiktig, men spilte seg til flere sjanser utover i kampen. Haug i Vålerenga-buret vartet opp med et par gode redninger, og blant andre Peter Michael hadde store muligheter for Enga.
Så, etter 19 minutter, kom kampens første scoring. Et flott gjennomspill satte forsvaret til Vålerenga ut av spill, og Krasnodar tok ledelsen.
Etter en drøy halvtime kom utlikningen for Oslo-laget. En corner fra Odin Thiago Holm fant Michael på bakre stolpe. Han satte, utrolig nok, ballen i tverra fra et par meter. På returen var Fredrik Holme sist på ballen. 1-1.
Like før pause var det Deyver Vega sin tur. Han fikk ballen ute til høyre, dro seg inn i bane og avsluttet ned i venstre hjørne. Målet fastsatte pauseresultatet til 2-1 fordel Vålerenga.
Drøye ti minutter etter pause økte Camara ledelsen. Han kombinerte fint med Michael på høyekanten, og avsluttet fra straffemerket. Like etter var Vega veldig nære sitt andre og Engas fjerde. Skuddet traff stolpen.
I dét timen var rundet på solfylte Marbella reduserte det russiske laget. Et innlegg fra ventre fant veien til bakerste stolpe. Derfra kunne Krasnodar-spilleren enkelt sette ballen i mål. Russerne holdt momentum, og spilte seg til flere store sjanser. Dog uten uttelling.
Tross flere sjanser til begge lag, Krasnodar med de største, vant Fagermos menn kampen 3-2.