Stabæk vant 2-0 mot Floridsdorfer AC fredag ettermiddag etter to sene mål av Kosuke Kinoshita. Japaneren kom til Stabæk i fjor sommer, som en gammel elev av Jan Jönsson, men slet med effektiviteten da han fikk muligheten.
– I fjor var han litt uheldig og udyktig. Det var veldig hyggelig at han fikk de to målene sine i dag. Det letter litt trykk fra skuldrene hans. Han har jobbet hardt, så det fortjente han, mener sportssjef Inge André Olsen.
Eliteserien
Se høydepunktene: Tromsø med kruttsterk trepoenger på Åråsen
9 TIMER SIDEN
– Ser han ut som favoritten til spissplassen i Stabæk før sesongen?
– Han er absolutt en kandidat. Vi får håpe det fortsetter. Alle spisser trenger å score mål, så det fyller opp posen med selvtillit.
Ellers kan han melde om svært god progresjon i Stabæk-laget på telefon fra sydligere strøk.
– Det var en forrykkende fotballkamp hvor vi tidvis kjørte over dem.
– Vi har to seire på to kamper her, begge med 2-0, så det var viktig. Spillerne har steppet opp etter en dårlig prestasjon mot Grorud (1-3-tap).
Les også: Sjansene kan være større for Mix-retur

LSK-seier og MIF-tap

Lillestrøm spilte tidligere fredag treningskamp mot Ull/Kisa i LSK-hallen, noe som til slutt endte med komfortable sifre. 3-0 ble sikret etter mål fra Lars Ranger, Mikkel Rakneberg og Simon Bakken. For Ull/Kisas del er det ikke spesielt lystig om dagen. Etter 0-7 mot Vålerenga i forrige treningskamp og 0-3 fredag, står man med 0-10 i målforskjell på de to siste treningskampene.
Mjøndalen møtte sterk motstand i russiske Krasnodar. Der tapte bruntrøyene til slutt 4-3 etter å ha redusert to ganger på tampen av kampen.
Ellers gjestet også fjorårets serietoer Bodø/Glimt Color Line Stadion. Gjestene stakk av med en 1-0-seier etter scoring av Ulrik Saltnes.
Sogndal vant 2-0 mot OBOS-kollega Tromsø på La Manga. Der spilte blant annet tidligere Godset-stopper Lars Sætra 80 minutter. Han trener med Tromsø om dagen foran en mulig overgang.
Har du sett den nyeste Indre Bane-episoden?

Fagermos drøm, Brann-trøbbel og RBK-duell

Eliteserien
Se høydepunktene: Gjenåpningsfest i Drammen – Strømsgodset scoret fem
9 TIMER SIDEN
Eliteserien
Kapteinen uenig med ekspertene: – Der er det stor gutt mot liten gutt
9 TIMER SIDEN