Populære sporter
All sport
Vis alt

Spisstalent klar for Rosenborg – hentes fra portugisisk fotball

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 28/07/2021 klokken 18:07 GMT+2

Den norske spissen Noah Jean Holm er klar for Rosenborg. 20-åringen hentes fra den portugisiske klubben Vitoria Guimarães.

Noah Jean Holm.

Foto: Getty Images

Rosenborg bekrefter onsdag ettermiddag at de har sikret seg den norske spisen Noah Jean Holm. Holm, som har en fortid fra Strømsgodset, har signert en avtale ut 2024-sesongen.
Noah Jean Holm er sønn av tidligere Strømsgodset-trener David Nielsen, som nå er hovedtrener i den danske klubben AGF Fodbold.
– Rosenborg er Norges største klubb, og er den klubben som passer meg best der jeg er nå. Jeg har en plan om å bidra til at Rosenborg når toppen av tabellen, der de hører hjemme, sier spissen på RBKs Youtube-kanal.
Holm har spilt på en rekke aldersbestemte landslag. Den ferske RBK-spilleren har kamper for alle U-landslag fra U15 og oppover til U21. På U21-landslaget står spissen med to mål på sine tre opptredner.
Som 16-åring dro han fra Strømsgodset til den tyske klubben RB Leipzig, der han først spilte for U17-laget før han gikk videre opp til U19. Holm scoret 17 mål på 51 kamper for U19-laget til den tyske klubben.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame