For drøye to uker siden kunne Discovery melde at Jerv hadde fått inn et bud på spiss Ikhsan Fandi fra thailandske BG Pathum United, og at sørlandsklubben hadde akseptert budet fra den asiatiske toppklubben.
Onsdag kom bekreftelsen: Fandi er ferdig i Jerv og skal prøve seg i thailandsk fotball. Det skriver klubben på sine hjemmesider.
Spilleren fra Singapore ser fram til sitt nye fotballiv, men ønsker også å takke Jerv for de to årene han har lagt bak seg i Grimstad.
Eliteserien
Forlater RBK etter syv år – klar for Glimt: – Jeg føler meg ønsket
I GÅR PÅ 13:59
– Først av alt vil jeg takke alle i Jerv for å ha gitt meg muligheten til å vise meg frem i OBOS-ligaen! Fra spillerne til alle rundt lager, de har alle bare vært hyggelige og støttende, innleder Fandi, før han fortsetter:
– Thailand har et høyt fotballnivå i Asia, og jeg tror det vil være en god scene for meg for å fortsette min utvikling. Jeg ser frem til en helt annen kultur og møte nye mennesker! Jeg vet at thaiene også er veldig vennlige mennesker.
I BG Pathum United blir Ikhsan Fandi lagkamerat med boren Irfan Fandi.
Jerv rykket opp til Eliteserien etter en høydramatisk kamp mot Brann på Intility Arena. Fandi kunne med det bli den første spilleren fra Singapore i Eliteserien, men den milepælen får vente på seg.
Det ble snaut med spilletid for Fandi i 2021, for med kun fire kamper fra start i OBOS-ligaen, havnet angrepspilleren bak spillere som Pibe og Willis Furtado i køen.
– Vi i FK Jerv er veldig glade for at vi fikk muligheten til å ha Ikhsan i klubben. Da det ble lite spilletid på Ikhsan i år forstår vi at han ønsker å prøve lykken i en annen klubb. Vi ønsker å takke Ikhsan for to fine år og ønsker han masse lykke til videre, skriver klubben i pressemeldingen på egne hjemmesider.
Eliteserien
Discovery erfarer: RBK-keeper presenteres for Bodø/Glimt mandag
I GÅR PÅ 11:25
Eliteserien
Se høydepunktene: Uavgjort mellom Sandefjord og Tromsø etter sen scoring
I GÅR PÅ 19:32