Foto: til.no
Helt siden Casper Øyvann var 5-6 år spilte han i Bodø/Glimt, før han drøye 15 år senere flyttet nordover for å prøve lykken i Mjølner. Februar 2020 ble bodøværingen solgt til Tromsdalen, før han et drøy år senere nå er klar for Tromsø og Eliteserien.
Eliteserien
Tromsø enig med Heerenveen – kraftspissen forlenger med «Gutan»
2 TIMER SIDEN
21-åringen har signert en toårig avtale med klubben. Det skriver TIL på sine hjemmesider.
– Jeg gleder meg skikkelig til å komme i gang, og ser fram til å ta opp kampen om plassen her. Det blir artig og jeg ser fram til å bli enda bedre kjent med både spillerne, trenerne og resten av klubben, sier Casper Øyvann ti sin nye klubb.
I et intervju med Avisa Nordland i januar, da unggutten prøvespilte for Tromsø og da det ikke var klart at han skulle signere, forklarte han at det er litt spesielt å eventuelt spille for TIL – som Bodø-gutt.
– Det er klart at det er litt spesielt. Jeg er bodøgutt og sånn sett vokst opp med at TIL er de store rivalene. Men det er ikke noe problem å legge til side de rivalfølelsene. Det er min egen utvikling det handler om, sa han til avisen for en måned siden.
Spillerlogistikkansvarlig i Tromsø, Lars Petter Andressen, er godt fornøyd med å ha sikret seg Øyvanns tjenester.
– Casper er en spennende og ung midtstopper som har overbevisst oss på trening nå i vinter, og han leverte også en god sesong for TUIL i fjor, sier han til klubben.
Eliteserien
Kjønø med sin første signering: Henter dansk «karakterspiller»
5 TIMER SIDEN
Eliteserien
Gladnyhet til VIF-fansen: – Det har vært en lang reise
I GÅR PÅ 19:28