Odd er i likhet med alle andre Eliteserie-klubber inne i en svært utfordrende periode.
Klubben har valgt å permittere sine spillere 45 prosent - men hva treningsmengdene angår, skulle man tro at sesongoppkjøringen gikk som normalt.
Eliteserien
Se høydepunktene: Botheim senket Vålerenga
20 TIMER SIDEN
Telemarksavisa kunne denne uken avsløre at flere av spillerne har reagert på at klubben ber de om å møte på trening ni ganger i uka.
– Store deler av spillergruppa setter spørsmålstegn ved hvordan klubben har løst dette foreløpig, sa Vebjørn Hoff til avisen onsdag.

Dette svarer ledelsen

Odd-kaptein Steffen Hagen bekrefter til TA at det er lagt opp til at spillerne bruker like mye tid på feltet som de ville gjort om de ikke var permittert.
– Jeg tenker at vi må være veldig nøye med å si at vi er permittert 45 prosent, og at vi må være tydelige på at alt som blir foretatt utover de 55 prosentene, er frivillig, sier han til avisen.
Klubbledelsen mener at de holder seg innenfor grensene. Sportssjef Tore Andersen svarer følgende når han blir spurt om han forstår at spillerne reagerer på treningsmengdene:
– Da kan de jo bare la være å trene de øktene, det er ikke verre enn det, sier Andersen til Eurosport.

Opplever ikke misnøye

Andersen kom rett fra et spillerrådmøte da han snakket med Eurosport fredag. Han opplever ikke at det har vært noe misnøye blant spillerne.
– Nei, vi har jo hatt regelmessig kontakt med spillerne. Vi har regelmessige møter, og det har vi også hatt i 2020. I de møtene tar vi opp det som rører seg, og i dag diskuterte vi nettopp dette. Vi kom frem til at spillerne fortsatt permitteres 45 prosent.
Og dagens ordning har ifølge Andersen fungert bra frem til nå.
– Ingen ønsker å bli permittert, men når man har kommet til at det er helt nødvendig, synes jeg spillerne har tatt det veldig bra og positivt. Det er selvfølgelig ingen som ønsker å være permittert, og alle ønsker å yte yrket sitt 100 prosent.

Indre bane i karantene: Slik blir Godset-framtiden uten Drammenspatriotene

Eliteserien
Vecchia-dobbel da Eggen ble hedret på Lerkendal
EN DAG SIDEN
Eliteserien
To selvmål da Brann slo KBK
EN DAG SIDEN