• Se Barcelona og Real Madrid i den spanske supercupen fra onsdag på Discovery+ og Eurosport - sikre deg tilgang her!
– Vi har mange attraktive spillere. Det er en både naturlig og ønsket utvikling her oppe. Så og si alle spillerne er attraktive for klubber rundt omkring, jeg føler ikke noen stikker seg noe spesielt ut.
Aasmund Bjørkan, sportssjef i Bodø/Glimt, sparer ikke på kruttet om sin egen spillerstall. Eurosport ringer egentlig for å høre om sønnen, Fredrik Bjørkan, som det også begynner å versere overgangsrykter rundt.
Eliteserien
Se høydepunktene: HamKam spolerte festaften på Valle
2 TIMER SIDEN
I følge Yorkshire Evening Post skal Leeds ha meldt seg på i jakten på den 22 år gamle backen. Fra før skal både Norwich og Newcastle også være interesserte i Bjørkan etter at Morten Thorsbys Sampdoria allerede har lurt i sivet en stund.
Faren hans, Aasmund, vil ikke snakke alt for mye om kun sønnen.
– Fredrik er jo, på lik linje med de andre unge spillerne våre, et salgsobjekt. Så er Bodø/Glimt en kjempefin plass å være for denne typen spillerne. Hvis man har ambisjoner om å reise ut, så er dette det perfekte stedet.
– Jeg satt og så på Milan-Torino der Jens Petter startet og deretter Manchester United-Watford der Zincker startet. Det er ganske utrolig at de var hos oss for noen måneder siden. Med den utviklinga som laget har hatt nå, med 6-7 tidligere Glimt-spillere i landslagstroppen, er det ingenting som står i veien for at flere av våre spillere skal være klare for store oppgaver i framtiden, fortsetter han.
Planene for 2021 er likevel å komme forsterket inn i en ny sesong. Man ønsker på ingen måte å selge unna alt man har, kun for å starte på bunn igjen.
– Utgangspunktet vårt er ganske greit. Vi hadde én spiller som var ute av kontrakt (Zinckernagel), så vi skal ha inn en kantspiller. Utover det så er det en kontinuerlig jobb for oss å forsterke oss. Så må vi også ha en beredskap hvis noen av de vi har her blir solgt. Det hele henger jo sammen, forklarer han.
– I en ideell verden har vi jo erstatteren klar før vi selger noen. Vi gjør det vi kan for å gå inn i 2021 enda sterkere enn i 2020.
Husker du dette?

RBK-spillerne stod æresvakt da Glimt-spillerne ble hyllet på Aspmyra

Eliteserien
Se høydepunktene: Molde tok alle tre poengene med fra Sunnmøre
2 TIMER SIDEN
Eliteserien
Se høydepunktene: Viking med tremålsseier over Jerv
2 TIMER SIDEN