Kongsvinger - Molde: 0-4
Førsteomgangen gikk uten scoringer for begge lagene, men noen minutter ut i andre omgang kom første mål for Molde. Christensen passet ballen til Mattias Moström som satte den inn med en chip.
Eliteserien
Godset-juvelen skrev ny kontrakt: – Går en lys fremtid i møte
19 TIMER SIDEN
Med kvarteret igjen av kampen økte Molde ledelsen til 2-0 ved Fredrik Aursnes, før de åtte minutter senere la på til 3-0 etter scoring av Etzaz Hussain.
To minutter før ordinær tid fikk Molde igjen en scoring etter at Moström skjøt på keeper og ballen gikk i en Kongsvinger-spiller og i mål.
På tribunen satt tidligere Molde-trener Ole Gunnar Solskjær. 46-åringen, som nå trener Manchester United, er på Marbella sammen med sin nåværende klubb på treningsleir mens det er vinterpause i Premier League.

Ingen Ahamada i KIL-troppen

Etter at Kongsvinger-keeper Ali Ahamada var med Brann på treningsleir tidligere i måneden, kunne daglig leder i KIL, Espen Nystuen, fortelle at klubben forsøkte å forlenge kontrakten med Ali Ahamada uten hell. I onsdagens treningskamp var Ahamada ikke med i troppen mot Molde.
– Det er mye opp til Ali selv. Han må ville det. Han vil helst til en større liga enn Eliteserien. Mange vil ha Ali. Spørsmålet er om han vil det nå eller til sommeren, forklarte Nystuen tidligere.
Slik stilte lagene til onsdagens treningskamp:
Kongsvinger: Evgeny Goshev (prøvespiller) - Ville Jalasto, Christian Røer, Reiss Greenidge - Fredrik Pålerud, Even Bydal, Simon Marklund, Martin Tangen Vinjor, Victor Grodås - Adem Güven, Gyuwhan Lee
Molde: Craninx, Haraldseid, Forren, Bjørnbak, Kitolano, Svendsen, Moström, Ellingsen, Aursnes, Eikrem, Knudtzon
(Eurosport.no/©NTB)
Sett denne?

Fagermo om stortalentet: – Jeg ble litt forelsket i ham

Eliteserien
Bernt oppsummerer: – Kan ikke begynne å påstå at folk lyver
I GÅR PÅ 13:18
Eliteserien
Trosser kapteinen: – Han kapper av meg hodet om jeg svarer feil, men ...
I GÅR PÅ 13:14