I dag ble terminlisten sluppet direkte på Eurosport, og det bugner av toppkamper allerede i de innledende rundene.
Rosenborg har også fått mange av de antatte toppkonkurrentene tidlig.
Eliteserien
Gauseth oppsummerer: Million-solbriller og Eliteseriens Rafael Nadal
I GÅR PÅ 14:19
Trønderne serieåpner hjemme mot Strømsgodset, og så venter Brann (b), Odd (h), Bodø/Glimt (b), Molde (h) og Vålerenga (h) i tur og orden de fem neste kampene.
Og Åge Hareide har et innført et voldsomt treningsregime på Lerkendal denne januarmåneden. Nå har spillerne elleve timer lange dager, fra 06:30 til 17:30, med tre treningsøkter.
– Jeg har aldri hatt den med tre økter per dag. Dette er tradisjonelt tysk, og noen praktiserer det fortsatt. Med løpetur på morgenen, fysisk til lunsj og fotballtrening på den siste. Det er mer av tysk skole, men jeg har aldri praktisert det, sier landslagsstrener Ståle Solbakken til Eurosport, da han gjester terminlistesendingen.
VG har tidligere beskrevet 67-åringens "mini-revolusjon" på Brakka, med ren løpe-økt 07:00, en styrkeøkt og en økt med ren rolletrening, som skal vare i tre uker.
– Fysisk er en del, men det kan være et mentalt spill fra Åge også. At nå er det andre boller, og for at vi skal ta igjen 20-30 poeng på Bodø/Glimt så må vi gå våre egne veier. Se hvem som kanskje ikke bare tåler det fysisk, men har nøtta og hodet til å være med på laget han helt klart tenker skal vinne årets serie og få revansjen, tror Solbakken.
For fjorårets enorme gap opp til suverene Glimt smertet i Trondheim. I Rosenborg er det alltid gull som er ambisjonen.
– Ja, det er det, men Rosenborg har også vært gjennom en del forandringer både på og utenfor banen de siste årene. Da spiller det egentlig ingen rolle hvor stor klubben er, for da skal et ny konsept sette seg, og hvis du forandrer konsept ofte over tid, krever det kanskje enda lenger tid.
Selv var Solbakken i FC København i en årrekke, før han tok over som norsk landslagssjef i fjor høst. Han vet hva som en kreves av en stor skandinavisk klubb.
– Jeg tror nok Åge er forberedt på at det vil ta litt tid, men samtidig gikk han inn i dette i 18 måneder, og nå er seks måneder gått, så da har de tolv igjen å gjøre det på, hvis ikke de finner ut at de skal skrive en lengre avtale. Så jeg tror ikke han legger seg med noen andre tanker enn at de skal vinne, men jeg tror også at han og RBK ser at de skal gjøre en veldig god jobb, sier Solbakken og fortsetter:
– Da har de valgt å kjøre et litt utradisjonelt norsk og skandinavisk opplegg og har vært litt mer tyske her i starten. For meg går det kanskje like mye på hvem som vil være med og tåler det, og en mental bit i det.
Så du?

Rekdal varsler hevn mot kona etter baris-bilde

Eliteserien
Fikk ikke spilletid av Rekdal – nå lånes han ut til gamleklubben
I GÅR PÅ 08:33
Eliteserien
Keeperhelten reddet ett poeng: – Alle sin drøm
I GÅR PÅ 06:25