Alexander Søderlund vender med det tilbake der han startet seniorkarrieren for 14 år siden.

– Jeg får frysninger

Eliteserien
Solbakken med Molde-stikk: – Så fikk jeg sagt det også
23/09/2022 KLOKKEN 11:52
I juni ble det klart at Søderlund hadde terminert kontrakten med tyrkiske Rizespor, et halvt år etter at han kom til klubben. Årsaken til termineringen skal ha vært «en ny familiesituasjon».
Flere av Discoverys eksperter lanserte Alexander Søderlund som ny Brann-spiss, der både Tor Ole Skullerud og Joacim Jonsson mente at kraftspissen var «perfect match» for Brann.
Nå har altså Søderlund bestemt seg for å returnere til Haugesund, der han har signert en avtale ut 2023-sesongen.
– Jeg får helt frysninger av å være tilbake. Det er et sterkt øyeblikk for meg og jeg føler veldig på det å være tilbake i FK Haugesund, sier Søderlund til FKH.
Alexander Søderund står med 75 kamper for FKH.

Jonsson: FKH mener alvor

Discoverys fotballekspert Joacim Jonsson hyller signeringen av Søderlund. Han mener at FKH nå har et av de beste angrepene i Eliteserien.
– Med Søderlund inn viser FKH at de har ambisjoner om å slåss om medaljer denne sesongen. Få lag i Eliteserien har samme kvalitet og bredde i angrepet som det Haugesund har nå, sier Discoverys fotballekspert Joacim Jonsson.
Sist gang Alexander Søderlund spilte i Eliteserien var i perioden fra 2018-2020, da 33-åringen scoret 25 mål på 86 kamper for Rosenborg.
Siden oppholdet i RBK har spissen tilbragt ett år i svenske Häcken før han dro videre til Rizespor, der han har vært siden januar 2021.
Eliteserien
VIF politianmelder supporter etter pyrokasting: – Dette reagerer vi sterkt på
23/09/2022 KLOKKEN 09:11
Eliteserien
Sa nei til Rosenborg-forlengelse: – Vanskelig og trist
22/09/2022 KLOKKEN 10:39