Det betyr at naboklubbene Ull/Kisa og Strømmen, som begge rykket ned fra OBOS-ligaen denne sesongen, ikke skal møte hverandre neste år.
Det er ett av flere hensyn som tas når avdelingene skal settes opp.
– Det er blitt en allnorsk serie. Vi har lag fra nord til sør. Vi ser alltid på de som rykker ned fra nivået over og fordeler dem i hver sin avdeling. Det samme gjør vi med toerlag og nyopprykkede, sier Rune Pedersen i Norges Fotballforbund ifølge NTB.
Eliteserien
Hyller lagkompisens pasning: – Han valgte plutselig å bli David Beckham
15 TIMER SIDEN
– PostNord-ligaen er i prinsippet landsdekkende, så med to avdelinger og god geografisk spredning, så vil det bli betydelig reising uansett oppsett. Vi har hatt et godt samarbeid med Divisjonsforeningen, og håper klubbene er fornøyde og ser frem til en ny spennende sesong, sier Pedersen videre ifølge NFFs nettsider.
Det er allerede klart at Strømmen-trener Ole Martin Nesselquist ikke fortsetter neste sesong.
Onsdag ble det klart at Steffen Landro har forlenget sin Kisa-kontrakt med ett år og skal ta fatt på oppgaven med å lede Jessheim-laget tilbake til nivå to.
Her er oppsettet for neste års 2. divisjon:
Avdeling 1:
Arendal, Egersund, Fløy, Kvik Halden, Moss, Notodden, Odd 2, Sotra, Strømmen, Staal Jørpeland, Ullern, Vard Haugesund, Ørn-Horten og Øygarden.
Avdeling 2:
Alta, Asker, Brattvåg, Eidsvold Turn, Bærum, Frigg, Gjøvik/Lyn, Hødd, Kjelsås, Levanger, Træff, Tromsdalen, Ull/Kisa, Vålerenga 2.
Kongsvinger og Skeid vant hver sin avdeling i årets sesong og er klare for nivå to i 2022.
Så du denne?

Indre Bane: RBKs trenerjakt, Kjartanssons fremtid og ros av signeringer

Eliteserien
Forlater RBK etter syv år – klar for Glimt: – Jeg føler meg ønsket
I GÅR PÅ 13:59
Eliteserien
Discovery erfarer: RBK-keeper presenteres for Bodø/Glimt mandag
I GÅR PÅ 11:25