MJØNDALEN / OSLO (Eurosport.no):
Det skapte både overskrifter og oppstandelse i sør, da midtbanespilleren ble solgt til nettopp Mjøndalen.
Eliteserien
Dette er de nominerte til Årets spiller i Eliteserien
6 TIMER SIDEN
Årsaken til det, er enkel. Begge lagene sliter i bunnen av tabellen, med bare fortapte Aalesund bak seg. Nå, med åtte kamper igjen, har Start fem poeng opp til Brann på den siste plassen som gir ny Eliteserie-kontrakt, mens Mjøndalen jager kvalikplassen Start for øyeblikket innehar, to poeng bak sørlendingene igjen.
– For meg er det litt det samme her som i Start. Vi slet der, og vi sliter her også. Motivasjonen jeg hadde med å hjelpe Start til å holde seg i ligaen, er den samme her i Mjøndalen. Jeg skal gjøre det samme her og bidra med det jeg kan, sier Twum med et smil.
Søndag venter tøffe kamper for begge lagene. Mjøndalen tar imot Molde på hjemmebane, mens Start reiser til Trondheim for å møte Rosenborg.
– Jeg tror det blir vanskelig mot Molde. Det er en av de største klubbene i Norge. Vi må bevise at vi vil bli i ligaen og prøve å vinne. Uansett hva de bringer, må vi sørge for å være best etter kampen, sier 22-åringen og fortsetter:
– Det er en viktig kamp for oss. Når vi ser på tabellen er vi like bak Start. De spiller mot Rosenborg borte, så dette er virkelig en sjanse for oss til å ta inn poeng, særlig hjemme.
22-åringen fra Ghana rakk å spille ti kamper og score ett mål for Start denne sesongen, og har vært på banen i tre kamper og scoret en gang for sitt nye lag. I forrige kamp måtte han stå over etter fire gule kort, to i hvert lag.
– Man ønsker alltid vennene sine hell og lykke, men jeg ønsker bare at Mjøndalen holder seg oppe, sier han til Eurosport.
Han snakker varmt om sin nye klubb og mottagelsen han har fått der, fra fine folk, som han kaller dem. Han synes han har fått en god start i Mjøndalen.
– Forhåpentlig kommer vi over playoff, eller i playoff. Jeg tenker ikke på Start nå, men jeg håper de holder seg i ligaen. Når jeg ser på tabellen tror jeg det blir vanskelig. Men jeg håper at de klarer seg også.
Au, da, Stølås:

Forteller om vinterens «idiotiske» skade: – Det var ganske dumt

Eliteserien
Kandidat til årets mål: Emil Konradsen Ceïde
7 TIMER SIDEN
Eliteserien
Kandidat til årets mål: Niklas Vesterlund
7 TIMER SIDEN