Tangotrøyene står fortsatt uten seier i sin retur til Eliteserien. Bohinens menn var suverene da de tok poengrekord i fjorårets 1. divisjon, men spilte i går det Bohinen karakteriserte som den verste kampen under hans ledelse.
Han er skuffet over hvordan nøkkelspillerne har levert.
Eliteserien
Viking-spiller ute resten av året etter mareritt-sesong: – Vært voldsomt tungt
28/09/2022 KLOKKEN 19:21
– Jeg forventer mer av spillere som Jonas Grønner, Oddbjørn Lie, Fredrik Carlsen og Holmbert (Friðjónsson). Jeg forventer at folk tar mer ansvar og viser mer hva det betyr å gå utpå her. For å bruke en klisjé, det å blø for drakta i en periode hvor klubben og laget sliter. Det er rett og slett overraskende svakt av oss, sa Bohinen til lokalavisen Sunnmørsposten.
Også Daniel Gretarsson og Niklas Castro får passet sitt påskrevet av 50-åringen.
– Daniel er langt unna formen, og det samme er Castro. Castro var poengplukkeren vår i fjor, men ikke i nærheten av å være det i år. Daniel styrte forsvarslinjen i fjor, men er ikke i nærheten av å gjøre det nå. Det må de tåle å høre, og det tror jeg de kjenner på selv også, sier han videre.
Aalesund neste kamp i Eliteserien spilles på hjemmebane mot Stabæk førstkommende søndag. Kampen ser du på Eurosport Player og Dplay fra klokken 18:00!
(©NTB)
Eliteserien
VIF-sjefen varsler flere storsigneringer: – Vi søker på øverste hylle
06/08/2022 KLOKKEN 12:14
Eliteserien
Friskmelder nøkkelspillere før hovedkampen
16/06/2022 KLOKKEN 18:08