Kun timer etter at Sarpsborg 08 bekreftet salget av Ismaila Coulibaly til Sheffield United, ser det ut til at også Jørgen Strand Larsen forsvinner fra solbyen.
Eliteserien
Best i ligaen etter Bohinen-beslutningen: – Ikke styrt av SA eller Eurosport
4 TIMER SIDEN
Eurosport erfarer at den høyreiste spissen er igjen i Nederland etter U21-kampen i Amsterdam, der han skal sluttføre en avtale med Groningen. Prislappen skal ligge et sted mellom 1-1.5 millioner euro, noe som tilsvarer 11-16 millioner kroner. Etter det Eurosport forstår presenteres Strand Larsen i de grønne draktene om kort tid.
Den nederlandske avisen RTV Noord melder torsdag at Jørgen Strand Larsen har gjennomført den medisinske testen, og at det kun er formaliteter som gjenstår før avtalen er i boks.

Bekrefter forhandlinger

20-åringen fra Halden skapte overskrifter da han som 17-åringen ble lånt ut til AC Milans U19-lag. Oppholdet i Italia ble ikke direkte vellykket, men med noen erfaringer rikere returnerte han til Sarpsborg 08 sommeren 2018. Nå kan det altså se ut til at det venter et nytt utenlandseventyr for spilleren som scoret hat trick i U21-landskampen mot Gibraltar i forrige uke – en kamp som forøvrig endte 6-0.
Eurosport har vært i kontakt med U21-spissen, men han ønsker ikke å kommentere noe akkurat nå.
Heller ikke Sarpsborg 08-sportssjef Thomas Berntsen ønsker å kommentere saken, men nestleder i Sarpsborg 08 sier følgende til Sarpsborg Arbeiderblad:
– Jeg kan bekrefte at vi er i forhandlinger med en klubb i Europa, men jeg kan ikke gå ut med hvilken klubb det er i øyeblikket. Det kan raskt bli en avklaring.
Om avtalen går i havn blir Strand Larsen lagkamerat med VM-vinner Arjen Robben, som returnerte til moderklubben tidligere i år. I tillegg til den nederlandske helten, har også spillere som Virgil van Djik, Luis Suarez og norske Erik Nevland spilt for Groningen.
Førstkommende søndag serieåpner de grønne og hvite, som endte på åttendeplass i Æresdivisjonen fjor, mot PSV Eindhoven på eget gress.
Eliteserien
Merker flere LSK-endringer siden ankomsten – vil bygge videre på ny kultur
I GÅR PÅ 20:53
Eliteserien
Takker alle i og rundt LSK etter ny kontrakt: – Lyst til å betale tilbake
I GÅR PÅ 20:51