Avisa Nordland, som følger Glimt tett fra Spania, skriver tirsdag ettermiddag at reiseruten til Junker skal ha blitt staket ut. De hevder å sitte på opplysninger om at Glimt er i nye forhandlinger med den japanske klubben Urawa Red Diamonds, noe som har ført til at den danske 27-åringen har satt seg på flyet vekk fra Glimts treningsleir.
I følge opplysningene som avisen henviser til, skal Junker innom Rotterdam i Nederland for å gjøre den medisinske testen på anlegget til Feyenoord. Deretter, ved en bestått test, vil turen gå videre til Tokyo. Det hele står dog og vipper på om Glimt til slutt får en sum de er tilfreds med.
Eliteserien
Se høydepunktene: Tre kanonkuler da Tromsø slo KBK
3 TIMER SIDEN
Da Discovery snakket med daglig leder Frode Thomassen mandag, virket et salg lenger unna enn nå.
– Vi får rett og slett ikke tid til å finne en erstatter, og det er hovedgrunnen til at budet ble avslått. Per dags dato har vi heller ikke lov til å hente inn nye spillere inn i landet (på grunn av koronarestriksjonene, journ.anm), og derfor er det enda vanskeligere å kvitte oss med de vi allerede har. Det tidsmessige er helt klart den viktigste vurderingen her, sa han da.
Ting snur fort i fotballen. Ikke senere enn 13. mars uttalte samme mann overfor Discovery at fokuset på å eventuelt få penger for Junker, som har kontrakt ut 2022, var på sommervinduet.
– Nå er vi midt i pre-season, så vi har ikke tankene på annet enn at han spiller for oss. Det tror jeg ikke Kasper har heller. Vi får vurdere ting til sommerens vindu igjen, fortalte han på det tidspunktet.
Så har åpenbart mye skjedd siden den gang. 2. april stenger overgangsvinduet i Japan, så det begynner å haste. Om Junker skulle forlate Glimt, står de kun igjen med nyervervelsen Erik Botheim som ren spiss i troppen.
Sett denne?

Her hugger det til i beinet – vant kampen haltende

Eliteserien
Se høydepunktene: Jerv slo Lillestrøm etter omdiskutert straffespark
3 TIMER SIDEN
Eliteserien
Se høydepunktene: Haugesund slo Aalesund etter enormt sjansesløseri
I GÅR PÅ 16:33