Onsdag bekreftet Torgeir Bjarmann at klubben har mottatt flere henvendelser på Emil Bohinen fra utlandet, blant andre dreier det seg om italienske Genoa. En utenlandsk overgang er noe 21-åringen selv beskriver som en drøm.
– Jeg har en drøm om å komme meg videre. Jeg kommer ikke til å dra ved første anledning - det må være riktig klubb og føles riktig, men jeg føler jeg er klar for noe nytt nå, sier Bohinen til Eurosport.no.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23

Skadetrøbbel

Men i Eliteseriens 16. runde mot Rosenborg pådro midtbanespilleren seg en strekk i hamstringen, som kan resultere til opp mot tre uker på sidelinjen.
– Den har lugget en stund, men vi har klart å holde den i sjakk. Mot Rosenborg merket jeg i pausen at jeg spilte på 90 prosent, så vi valgte å gi det en sjanse til, men da gikk det fem minutter før det nappet skikkelig til, sier Bohinen.
– Nå har jeg fått tatt bilde av det og det har vist at det har vært en strekk. Så får vi behandle det og se hvor fort jeg er tilbake på banen, sa Bohinen som måtte dra hjem fra helgens landslagssamling som følger av skaden.
Overgangsvinduet, som åpnet tirsdag, stenges allerede 5. oktober. Dermed er det mye som tyder på at 21-åringen ikke får mye spilletid før fristen, noe som kan påvirke framtidige bud. Likevel er Stabæk-spilleren håpefull.
– Heldigvis så var det ikke en så alvorlig strekk, men man må la skaden få den tiden den trenger så håper jeg å være klar så fort som mulig. Jeg er ute på banen og beveger meg, så sånn sett så er det veldig positivt fordi jeg kjenner meg grei. Men når det er en strekk og vi har bilder av det, så må man være tålmodig. Det er vanskelig å si akkurat. Det kan ta alt fra en uke til to-tre uker, fortsetter Bohinen og bekrefter at lørdagens kamp mot Haugesund ryker.
Saken fortsetter under videoen. Se hele intervjuet med Bohinen:

Bohinen om utenlandsinteressen: – Holder alle mulighetene åpne

Vil bli satset på

Det er mye som må klaffe for Bohinen før en mulig overgang til utlandet kan gjennomføres. Bjarmann bekreftet onsdag til Eurosport.no at tilbudene som har kommet inn ikke har vært bra nok for Stabæk, men også 21-åringen har sine krav.
– Det er viktig å komme til en klubb hvor man blir satset på, hvor man får spilletid. Hvis man drar til en klubb hvor steget kanskje blir litt for stort og man ikke får spille, så kommer man fort tilbake til Norge igjen og da går man et steg tilbake igjen. Så det er viktig å finne riktig klubb som har fulgt deg en stund, som er profesjonelle og seriøse, og kommer til å vise deg tillit fra start sånn at du kan fortsette utviklingen. Hvis ikke kommer jeg til å bli i Stabæk og det har jeg ikke noe problem med heller. Det må være riktig klubb og riktig timing, sier Bohinen.
Han stiller derimot ingen krav til hvilke land eller ligaer som han selv mener er aktuelle.
– Jeg holder alle mulighetene åpne. Så lenge det er et steg opp og et sted der hvor jeg føler jeg kan ta nivået, men hvilke land og hvilken liga det har ikke så mye å si for meg.
Den største prioriteringen for Bohinen er å komme frisk tilbake for å hjelpe klubben, som står uten seier siden 19. juli, med å vinne fotballkamper.
– Vi får se hva som skjer, men jeg har kontrakt med Stabæk og forholder meg til den. Jeg har bedt agenten min om å ikke fortelle meg noen ting om hva som skjer og hva som rører på seg, med mindre det bli ordentlig konkret og det har det ikke blitt enda. Og da har jeg full fokus på det som skjer her, å komme meg tilbake for å spille gode kamper og hjelpe Stabæk vinne kamper, avslutter Bohinen.
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59
Eliteserien
Lehne Olsen tilbake med et smell: Sendte Stabæk ned på sisteplass
27/10/2021 PÅ 17:53