Det var Haugesunds Avis som først omtalte saken.
Krygård måtte gi seg halvveis under fredagens trening med en kjenning i lysken. Haugesunds fysioterapeut Ørjan Sørhus bekrefter til avisa at 20-åringen nå må belage seg på en lengre periode på sidelinjen.
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58
– Det er en klassisk lyskestrekk. Det hugget i en retningsforandring. Nå blir det opp mot en måned uten fotballtrening, så kan han begynne opptreningen. Vi pleier å si at det tar fire til seks uker å komme tilbake etter en lyskestrekk, sier fysioterapeuten.
Krygård innrømmer selv at han har hatt problemer med lysken tidligere, men at denne gangen opplever han det som verre. Det lover ikke godt for et Haugesund-lag med flere skader.
– Jeg tok et løp bak Ulrik Fredriksen, så dro det bare i lysken. Da klarte jeg ikke å gå mer og måtte bare legge meg ned. Jeg har hatt problemer med lysken før, men ikke sånn som dette, sier midtbanespilleren.

Wadji rekker ikke kampen

Ibrahima Wadji er også bekreftet ute med skade før helgens kamp etter å ha forstuet et leddbånd i ankelen. Spissen måtte kaste inn håndkleet etter en drøy halvtime i kampen mot Stabæk, da ble Krygård en naturlig erstatter fra innbytterbenken og vartet opp med to målgivende.
– Wadji rekker ikke kamp søndag. Han er ute og vi tar det dag for dag. Det kan ta alt fra en til tre uker. Men vi håper fortsatt at han kan rekke kampen mot Strømsgodset neste søndag, sier fysioterapeut Sørhus til avisa.
Nå må FKH-trener Jostein Grindhaug se etter tredjevalget på spissplassen mot Mjøndalen.

Et kort comeback

Wadji fikk knappe tre kamper på banen etter å ha blitt utestengt for doping i 14 måneder og var forventet å bidra stort videre i sesongen.
– Han er en maskin. Mandag var han tilbake i full trening. Han spilte 80 minutter på søndag, og løper intervaller på 40 minutter. Han er ikke frisk den mannen der. Han skal løpe litt på onsdag også. Det var deilig at han var tilbake. Det trengte vi, sa Kristoffer Velde til Eurosport etter Senegaleserens første kamp tilbake mot Rosenborg.
Men nå må 25-åringen igjen se kampen fra sidelinjen.
Joakim Våge Nilsen er også ute med plager i hofta, mens Bruno Leite er tilbake i troppen igjen. Benjamin Källman var å se tilbake på trening og kan være et alternativ til spissplassen for Haugesund.
Haugesund ligger for øyeblikket på en tiendeplass med 15 poeng og møter et Mjøndalen-lag på en 15 plass med åtte poeng.
Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22
Eliteserien
Klokkeklar før sitt siste «Ælv Clasico»: – Høsten kan fortsatt bli brun
19/11/2021 PÅ 20:43