Skadet på nytt syv måneder etter comebacket: – Føler jeg har fått mitt nå

Caroline Simonsen

Oppdatert 22/02/2021 klokken 21:29 GMT+1

Den 28 år gamle vingspilleren har vært mye skadeplaget. Tirsdag får Yann-Erik de Lanlay vite hvor lenge han blir satt på sidelinjen denne gangen, etter at han pådro seg en hamstringskade lørdag.

Yann-Erik de Lanlay

Foto: Scanpix

Det var Aftenbladet som omtalte saken først.
Fjorårssesongen startet ikke før i 11. serierunde for Yann-Erik de lanlay. Bare litt over ett halvt år etter at han gjorde comeback for Viking, er 28-åringen skadet på nytt.
– Jeg forsto straks hva som hadde skjedd. Det var ganske brutalt og kjedelig. Jeg føler jeg har fått mitt nå, sier kantspilleren til Aftenbladet.

– Krysser fingrene

Det var i lørdagens internkamp at den tidligere Rosenborg-spilleren måtte byttes ut etter en hamstringskade. Tirsdag får han bildene som vil vise hvor alvorlig skaden er, og hvor lenge han må trene alternativt.
– Jeg har vært gjennom verre ting før. Dette er muskulært. Nå krysser jeg fingrene for at bildene er positive. Det blir uansett en del timer i gymmen framover. Gymmen er det verste stedet å være for en fotballspiller. Jeg føler jeg har fått mitt nå, men jeg skal komme tilbake også denne gangen, sier de Lanlay til Aftenbladet mandag.
Til avisen sier Viking-trener Morten Jensen at han har vært innom tanken om at seriestarten kan ryke for de Lanlay, men at de venter med å konkludere til de har sett tirsdagens bilder.

– Det blir bra

Etter fem sesonger i Rosenborg vendte 28 åringen tilbake til Viking i forkant av 2020-sesongen. Med seg fra Trondheim hadde han en strekk i leggen. Da den begynte å kjennes bedre ut, kom pandemien, og deretter en strekk på baksiden av låret.
Syv måneder etter at han signerte for Stavanger-klubben, kunne han igjen spille for Viking. Nå er han satt ut av spill igjen.
– Jeg har følt meg i så bra fysisk form og godt trent at jeg ikke har hatt tanker om skader i bakhodet. Men jeg er en ganske positiv person og omstiller meg fort. Det blir bra igjen.
I tillegg til de Lanlay, som får vite omfanget av skaden tirsdag, har både Tommy Høiland og Veton Berisha slitt med skader. Høiland spilte internkamp lørdag, men Berisha er fortsatt ikke tilbake.
Sett denne? Rykende fersk episode av Indre Bane:
picture

Soltvedt-exit, Helland-feber og Botheim til Glimt

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame