FK Haugesunds Joakim Våge Nilsen må igjen belage seg på et lengre skadeavbrekk fra fotballen. Torsdag viste medisinske undersøkelser at 29-åringen røk korsbåndet da han skadet seg på trening tirsdag.
– Det er selvfølgelig en veldig tung beskjed å få, men jeg forventet nesten det. Jeg kjente det på treningen. Kneet poppet nesten litt ut, så jeg kjente ganske fort at det var noe alvorlig, sier Haugesund-spilleren til Eurosport.no
Eliteserien
Se høydepunktene: Sandefjord tok et stort steg mot Eliteserie-spill
16/11/2022 KLOKKEN 19:24
Våge Nilsen har en lei skadehistorikk bak seg. 29-åringen mistet blant annet store deler av 2019-sesongen grunnet problemer med hoftene. Nå ryker trolig hele den kommende sesongen.
– Det er like tungt hver gang. Når du først er i gang og får mulighet til å spille fotball igjen, så kommer det en skade. Det er kjedelig, sier Nilsen etter å ha fått bekreftet at korsbåndet er røket.
Til tross for at Haugesund-spilleren har flere perioder med skadeplager og lite fotball bak seg, og nå må forberede seg på en sesong på sidelinjen, er han fast bestemt på å fortsette fotballkarrieren.
– Fotballframtiden stresser jeg ikke med. Det er i alle fall 100% sikkert at jeg ikke er ferdig. Jeg synes nok det er like kjekt å spille når jeg kommer tilbake. Så får vi se hvordan det løser seg når den tiden kommer, sier Nilsen.
For å komme seg gjennom flere måneder med opptrening og det som trolig blir en hel sesong uten ett minutt Eliteseriefotball, skal Haugesunds nummer 18 tenke på hvor deilig det er å vinne kamper.
– Motivasjonen er å huske på den gode følelsen. Den følelsen når vi spiller fotball og vinner kamper. Etterhvert skal jeg også se på det som en anledning til å bygge opp litt hofter, som jeg har slitt litt med før.
Den positive bømlingen takker for fine meldinger fra lagkamerater, venner og kjente.
– Jeg har fått flere støttemeldinger, og det jeg setter veldig pris på. Folk ønsker meg god bedring, og det er veldig fint.
Det er foreløpig ikke bestemt om kneet skal opereres.
Eliteserien
Kaptein Kurtovic: – Jeg har glemt hvordan det er å vinne
16/11/2022 KLOKKEN 19:05
Eliteserien
Marerittrekken over etter kalasseier: – Som en JAS Gripen!
16/11/2022 KLOKKEN 18:51