Sandefjord sikret årets andre seier i onsdagens oppgjør mot Aalesund, men under kampen ble flere av spillerne byttet ut med kjenninger i kroppen.
Med et meget tøft kampprogram er Sandefjord ett av flere lag som har opplevd mye skadeproblemer i seriens åtte første runder.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39

Friskmelder spillere

Nå påpeker klubbens fysioterapeut Sindre Eia Holtung at selv spillerne som blir brukt ikke er hundre prosent.
– Alle lag må spille brikkene sine litt der de kan. Hvis du spør lagene nå om status på spillere så er ingen hundre prosent, sier Holtung til Eurosport.no
– Enric Vallés, Marcos Celorrio og Emil Palsson så ut til å ha noen kjenninger under kampen. Er det noen skade-problemer der?
– Nei, de er alle klare til søndagens kamp, bekrefter Holtung.
I kampen mot Aalesund var både kaptein Lars Grorud og høyreback Brice Wembangomo ute med skade. Grorud bekreftes klar til søndagens kamp, mens Wembangomo fortsatt er usikker.
– Lars er klar. Begge sliter med muskulære symptomer som de fikk under kampen mot Brann. Wembangomo er usikker, han er litt sår og stiv i låret fortsatt så det må vi se på i de siste timene før vi reiser til kampen, fortsetter han.
Sander Moen Foss ble matchvinner mot Aalesund sist runde – se hva den lokale helten sa til Eurosport etter kampen. Saken fortsetter under videoen.

Lokal matchvinner-helt: – Deilig når det var så viktig

Flere skader

En som ikke får ta turen til Trondheim er Stefan Mladenovic, som i den siste tiden har hatt trøbbel med en kneskade som henger igjen fra i fjor. Torsdag ble han lagt under kniven, og nå er han ute i fire til seks uker. Det bekrefter klubbens fysioterapeut til Eurosport.no.
I skadetoget finner vi også Herman Solberg Nilsen. 21-åringen er på bedringens vei, men det konstanteres cirka to uker til på benken før han kan ta turen tilbake på gressmatta.
José Eduardo de Araújo sliter med en leddbåndskade og er ute i opp mot fire måneder.
Søndag tar klubben turen til Trondheim der de møter et Rosenborg-lag som har plukket tolv poeng og ligger på en sjetteplass. Sandefjord ligger på en foreløpig 13. plass med syv poeng. Kampen ser du på Eurosport Player og Dplay fra klokken 18.00. Sikre deg tilgang her!
Se høydepunktene fra Sandefjords seier over Aalesund her.

Se høydepunktene: Sandefjord - Aalesund 1-0

Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 KLOKKEN 12:18
Eliteserien
Godset «reiste kjerringa» – valset over svakt RBK-lag: – Et abslolutt lavmål
08/05/2022 KLOKKEN 17:53