• Følg siste runde i Eliteserien i Fotball Direkte søndag fra klokken 16:00 på discovery+
Brann er nødt til å ta tre poeng i søndagens hjemmekamp mot Sarpsborg 08, samtidig som at Stabæk ikke vinner sin kamp, for at de fortsatt skal ha en mulighet til å spille Eliteserie-fotball i 2022.
For etter den dramatiske kampen i Bodø, der Brann 15 sekunder før slutt kapret med seg ett poeng, øyner Eirik Horneland fortsatt kvalikplassen i det fjerne. Men kampen mot Lars Bohinens gutter kan gå uten flere av Branns sentrale spillere.
Eliteserien
Følges av RBK og Molde – gir klar beskjed om stopperkometen
16/01/2022 PÅ 16:54
For under onsdagens trening i Bergen var det kun 13 etablerte utespillere på trening. Blant disse 13 spillere var ingen av midtstopperne på plass. Det melder både Bergens Tidende og Bergensavisen.
Fra før er både Vieux Sane, Lars Christian Krogh Gerson, Japhet Sery Larsen og Fredrik Pallesen Knudsen ute, men i tillegg til disse var verken Runar Hove eller Ole Martin Kolskogen på feltet. I tillegg har Felix Horn Myhre, som har operert som høyreback de siste kampene, brukket en tå og er ute resten av året.
Også Ruben Kristiansen, Daniel Pedersen og keeper Eirik Holmen Johansen er ferdigspilt for i år.
– Jeg er temmelig sikker på at Kolskogen blir spilleklar, og Hove kan bli klar. Han sliter med de samme lyskeproblemene han har hatt tidligere, derfor er jeg litt mer usikker på ham, sier Brann-trener Eirik Horneland til BA, som samtidig svarer ja på spørsmål fra lokalavisen om hvorvidt det kan bli aktuelt at Sivert Heltne Nilsen flyttes ned som midtstopper mot Sarpsborg 08.
Bergens Tidende skriver at Petter Strand sannsynligvis går inn som erstatter for Felix Horn Myhre på høyreback.
– Keeperplassen, forsvarsfireren og sentral midtbane er de plassene du vil ha størst kontinuitet på, men der er der vi har hatt minst. Det er en av årsakene til at vi ligger der vi ligger, sier Horneland til BT.
Sett denne?

Oppsummerer trenerspørsmålet i RBK: Slik er forskjellene

Eliteserien
Stølås-exiten bekreftet: – Kom neppe til å få sentral rolle hos oss
13/01/2022 PÅ 15:12
Eliteserien
Kan bli byggeplass: – Ikke sett tegninger eller noen verdens ting
13/01/2022 PÅ 13:12