Både Oddbjørn Lie, Daníel Grétarsson, og Fredrik Carlsen ser alle ut til å være tilbake i den oransje drakten, når Eliteseriens jumbolag møter Viking søndag. Det melder Sunnmørsposten .
Aalesund står med kun en seier på de første 12 kampene, og med en målforskjell på -22 er det tunge tider på Sunnmøre. Nå kan desperate AaFK-fans klamre seg til håpet om at at de tilbakevendende brikkene i elleveren til Bohinen gir laget en energiinnsprøytning inn mot Viking-kampen.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00

Stopper-rokkering

Onsdag meldte Aalesund at Ståle Stålinho Sæthre må belage seg på en lengre periode utenfor fotballbanen. Midtstopperen landet forkjært under en duell på onsdagens AaFK-trening, og beregnes å være ute i ti-tolv uker.
Derfor var det desto viktigere at stopperbautaen Oddbjørn Lie har meldt seg klar til dyst, i tillegg til at Daníel Grétarsson trente for fullt torsdag.
– Jeg har hatt en liten kjenning siden Start-kampen, og har måtte tatt det litt med ro, men i går og i dag har jeg følt at det har vært ok. Jeg vil tro at jeg er disponibel til Viking-kampen, sier Oddbjørn Lie til Sunnmørsposten.

– Tar ingenting for gitt

Lars Bohinen bekrefter overfor avisen at Oddbjørn Lie og Fredrik Carlsen er klare, men med et ørlite forbehold.
– Det ser sånn ut, men vi tar ingenting for gitt. Det viktigste er at vi får flest mulig gjennom de dagene vi har nå, sier Bohinen til Sunnmørsposten.
Søndag tar Aalesund i mot et Viking-lag som står med to strake tap etter at Rosenborg og Kristiansund ble noen hakk for sterke i forrige uke. Forrige gang lagene møttes i Eliteserien endte oppgjøret på Color Line Stadion med 1-1 og poengdeling.
  • Lad opp til Aalesund - Viking og de andre Eliteserie-kampene på søndag med Fotball Direkte fra klokken 17:00. Sikre deg tilgang her.

Sendte SMS til Nilsen etter beskjeden: – Betydd veldig mye

Eliteserien
Alt annet enn Grill-vær i Bergen – ny tabbe og Viking-triumf i fotballparodi
28/10/2021 PÅ 17:52
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
20/10/2021 PÅ 11:51