Den tidligere landslagsspilleren kom til Sandefjord i fjor sommer, og gjorde sine saker bra det påfølgende halvåret. Den siste måneden har Singh vært ute av kontrakt, men mandag ble det klart at 30-åringen tar to nye år i hvalfangerbyen.
Det skriver klubben på sine hjemmesider.

Koronasmitte kjølnet overgang

Eliteserien
Se høydepunktene: Sandefjord tok et stort steg mot Eliteserie-spill
16/11/2022 KLOKKEN 19:24
Harmeet Singh forteller til klubben at han hadde flere muligheter andre steder, men bestemte seg etterhvert for å bli værende i Sandefjord.
– Det mest aktuelle alternativet var å dra utenlands igjen. Men interessen min kjølnet da jeg så at klubben jeg pratet med hadde elleve koronasmittede, forteller Singh til SF.
Spesielt det at Sandefjord spiller på naturgress, skal ha vært en avgjørende faktor for at Singh valgte å fortsette i klubben.
– Jeg har ikke noe imot kunstgress, men trives best på gressbaner. Det har jeg alltid gjort, så det hadde også betydning for avgjørelsen om å fortsette her. Personlig trives jeg godt her. Det har gått bra med fotballen siden jeg kom hit, sier han videre.

– En klassespiller

Tidligere denne vinteren ble det klart at Hans Erik Ødegaard og Andreas Tegström tar over hovedtreneransvaret etter Martí Cifuentes.
– Jeg har hatt gode samtaler med Hans Erik Ødegaard, understreker Singh.
Daglig leder Espen Bugge Pettersen er godt fornøyd med å ha fått på plass Singh i to nye år.
– En veldig viktig signering for oss. Harmeet er en klassespiller. Samtidig er han en rollemodell for de yngre spillerne våre, en leder på og utenfor banen, sier Espen Bugge Pettersen til egen klubb.
Eliteserien
Kaptein Kurtovic: – Jeg har glemt hvordan det er å vinne
16/11/2022 KLOKKEN 19:05
Eliteserien
Marerittrekken over etter kalasseier: – Som en JAS Gripen!
16/11/2022 KLOKKEN 18:51