• Søndag klokken 18:00: Se Bodø/Glimt - Strømsgodset på Dplay og Eurosport Pluss 1. Sikre deg tilgang her
Janis Ikaunieks signerte en treårskontrakt i vinter, men nå er Strømsgodset og latvieren er blitt enige om å terminere kontrakten etter kun seks måneder.
Det bekrefter klubben på sin hjemmeside fredag. Klubben opplyser at Ikaunieks har slitt med å finne seg til rette i klubben. Det ble med seks kamper – to fra start og fire innhopp uten nettkjenning.
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58
– Janis er en god spiller som vi hadde stor tro på, men av ulike årsaker har han ikke klart å få ut potensialet sitt her hos oss. Han har fått mindre spilletid enn han selv forventet og det har igjen gått ut over selvtilliten. Han ønsket selv å terminere kontrakten og det har vi valgt å respektere. Vi takker Janis for innsatsen i Strømsgodset og ønsker ham lykke til videre på veien, sier sportssjef Jostein Flo til klubbens hjemmeside.
Han kom gratis til klubben i vinter, og mener selv han ikke har prestert på det nivået han ønsker. Nå reiser han hjem til Latvia.
– Jeg kom hit for å spille fotball, men har ikke klart å prestere på det nivået jeg forventer av meg selv. Det er best for både meg og klubben at kontrakten nå termineres. Jeg er glad for at Strømsgodset respekterte mitt ønske om å reise hjem til Latvia. Det har vært en ryddig prosess og jeg ønsker klubben lykke til videre, sier Ikaunieks til klubbens hjemmeside.
  • Søndag: Lad opp til Eliteserie-runden med Fotball Direkte fra klokken 17.00 på Dplay og Eurosport Norge. Sikre deg tilgang her

Indre Bane: ​LANs problemer, AaFK i krise og Glimt mot Molde i gullkamp

Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22
Eliteserien
Klokkeklar før sitt siste «Ælv Clasico»: – Høsten kan fortsatt bli brun
19/11/2021 PÅ 20:43