Steffen Hagen har mildt sagt vært ute en vinternatt før. I oktober i fjor fryktet veteranen at han hadde pådratt seg en korsbåndskade etter en smell på trening, men noen dager senere viste det seg at skaden ikke var så alvrolig som først antatt.
35-åringen måtte vente en drøy måned før han kunne returnere på banen for Odd i fjor høst.
Eliteserien
Se høydepunktene: Overlegne Bodø/Glimt ydmyket Odd i målfest
21 TIMER SIDEN
I forkant av 2021-sesongen er Hagen nok en gang en del av Odds spillerkabal, men også i år sliter midtstopperen med noen skavanker.

Tabelltipset: Dette er det største usikkerhetsmomentet til Odd

Fryktet brudd

Odd-lege Ola Stamnes bekrefter overfor Discovery at det dreier seg om en ny skade, men at det ikke er snakk om et brudd.
– Jeg så på bildene i går kveld, og Steffen har pådratt seg en stressreaksjon under foten, sier Stamnes, og forklarer at det det er snakk om området rundt fotbøyen og tærne.
Begge lokalavisene i Skien, Varden og Telemarksavisa, har skrevet om saken.
Steffen Hagen og resten av Odd tilbragte noen dager på pinebenken i påvente av beskjeden fra legene. Samtlige fryktet brudd og operasjon.
– Vi var redde for at det var brudd, men det var det heldigvis ikke. Hadde det vært snakk om et brudd, så hadde nok Hagen vært ute i seks-åtte uker.
– Hvordan ser det ut med tanke på søndagens kamp mot Sandefjord?
– Han spares nok på søndagen, konstaterer Stamnes til Discovery.

Vet ikke når han er tilbake

Hovedpersonen selv er først og fremst lettet over at det ikke dreier seg om noe brudd. Overfor TA sier han at ikke vet når han er tilbake for fullt,.
– Det er en god følelse at det ikke er brudd. Absolutt. Samtidig er det noe som er galt, siden jeg har så vondt. Men nå slipper jeg i alle fall å være redd for at det skal knekke, sier Hagen til avisen.
Stopperen startet Odds siste treningskamp før sesongen mot Sarpsborg 08 – en kamp skienslaget tapte 0-1. Veteranen spilte sammen med makker Odin Bjørtuft, med Solomun Owusu og John Kitolano på backene. Med Steffen Hagen ute, er det naturlig å tenke at Owusu tar plassen i midtforsvaret sammen med Bjørtuft i serieåpningen.
Eliteserien
Se høydepunktene: Rosenborg-debutanten imponerte i seieren mot Hamkam
21 TIMER SIDEN
Eliteserien
Knutsen med gode nyheter til Glimt-fansen: – Mye tyder på at han blir værende
I GÅR PÅ 17:19