• Se Bodø/Glimt - Vålerenga søndag 27. september kl. 20.30 på Dplay og Eurosport Norge. Sikre deg tilgang her!
BERGEN/OSLO (Eurosport.no):
– Det er ikke noe tvil om at det er det beste laget jeg har spilt mot i Eliteserien de siste ti årene kanskje.
Eliteserien
Kandidat årets mål: Thomas Lehne Olsen
16 TIMER SIDEN
Det sa Brann-spiller Vegard Forren om Eliteserie-rivalene Bodø/Glimt etter 1-3-tapet i forrige runde.
– Det var kanskje ikke her vi skulle hente tre poeng, men det var absolutt muligheter og hadde vi fått første målet så tror jeg vi hadde hatt en veldig god sjanse, men man må sette sjansene. Man må ha kvaliteter til å gjøre det. Vi er litt stang ut, så har de kvaliteter som gjør at de har mye stang inn. Så all ære til dem.
Dette var Glimts femte seier på rad i Eliteserien og den 16. totalt. Neste oppgave for Glimt blir å avansere i Europa.

– Håper de går videre

Torsdag er det nemlig AC Milan på San Siro som venter i den tredje kvalifiseringskampen i Europa League. Forren tror Glimt kan overraske det italienske laget.
– Jeg tror de kan kontre dem i senk jeg, så jeg skal sette meg ned å kose meg foran TVen, så håper jeg de går videre. Det har de fortjent, all ære til dem som sagt, sier Brann-stopperen, og fortsetter:
– I Europa så må vi heie og følge de norske lagene og være positiv. Så klart er det en knalltøff oppgave, men de har stått imot det meste så langt i år, så jeg blir ikke overrasket om de tar en skalp der.
Selv har han spilt flere kamper for Molde i Europa League-kvalifiseringer tidligere, og er klar på hva de bør gjøre.
– Du har vært med på litt, dette må jo blir en helt ellevill opplevelse i deres karriere. Hva bør de, bare nyte?
– Nyt det, ja. Det tror jeg de kommer til å gjøre også. Det virker som de gjør i hver kamp, så jeg tror ikke de kommer til å slutte med det når de kommer ut på San Siro. Det er ikke noen publikum, så jeg tror de har en fair sjanse. De er såpass gode nå. De har spillere som kan avgjøre fotballkamper og det trenger alle lag, så det blir spennende å se. Det blir en knalltøff oppgave så klart, men for dem så er det vel klart at ingenting er umulig, så det blir artig å se.
Se intervjuet med Forren her. Saken fortsetter under:

Forren om Glimts Milan-sjanser: – Tror de kan kontre dem i senk

Tror sjansene er små

Også Brann-trener Kåre Ingebrigtsen ser frem til å se Bodø/Glimts kamp mot Milan, men han er hakket mer skeptisk til serieledernes sjanser mot Milan.
– Hvilke sjanser tror du de har mot Milan torsdag?
– De tror jeg er små, det tror jeg. Vi kan tro vi holder på med å være fryktelig god her i Norge, men å møte Milan på San Siro det tror jeg blir en tøff batalje, sier Ingebrigtsen.
Men han er klar på at det er et eventyr for Glimt-gjengen.
– Selvfølgelig. Det er jo en fantastisk mulighet til å vise seg frem og å møte Milan på San Siro. Det tror jeg de skal glede seg til og nyte. Alt er jo mulig i fotball, men det er liksom, vi må stikke fingeren i jorden, og de møter et brukbart lag. De skal på gress, det hadde vært litt større sjanser hvis det var på Aspmyra, sier han og smiler.
– De er flink til å ta de anledningene som kommer og de kampene som kommer. De er i en god flyt. Det er ingen som forventer noe av dem nede der, så de må slå seg løs og spille Glimt-fotball. Jeg tror de må forsvare seg litt mer i perioder enn de gjør i Eliteserien, men jeg skal hvert fall se kampen og jeg gleder meg til å se den. Jeg håper at de sjokkerer alle, men jeg er ikke så sikker på at de gjør det.
Søndag klokken 20.30 tar Glimt imot Vålerenga i den 19. runden i Eliteserien. Kampen kan du se på Dplay og Eurosport Norge.
Se hele intervjuet med Ingebrigtsen her:

Gleder seg til å se Glimt mot Milan: – Håper at de sjokkerer alle

Eliteserien
Dette er årets mål i Eliteserien og OBOS-ligaen
16 TIMER SIDEN
Eliteserien
En av ekspertene vraker Ohi på sitt «Årets lag»: – Kan nesten trekke lodd
19 TIMER SIDEN