«Rune, jeg har ingen tillit til deg lenger. Etter at du ikke fortalte meg om de første tilbudene ... Jeg vil ikke komme på trening og jeg vil ikke spille én kamp til for Brann. Stopp å ødelegge karrieren min for meg og min familie».
Det skrev Brann-spiller Gilbert Koomson, ifølge Bergens Tidende, til sportssjef Rune Soltvedt dagen før han ikke møtte opp på Brann-trening. Ghaneseren skyldte først på skade da han 16. september ikke møtte på trening som avtalt. Til Bergensavisen sa Brann-trener Kåre Ingebrigtsen at han simpelthen ikke visste hvor Koomson var på det tidspunktet.
Eliteserien
Årets spiller-nominert: - Kanskje vanskelig å komme utenom han i Bodø
4 TIMER SIDEN
Sportssjef i Brann Rune Soltvedt ønsker ikke å si noe om SMSen fra Gilbert Koomson til Eurosport onsdag kveld. Heller ikke til bergenspressen ønsker Soltvedt å kommentere meldingsutvekslingen.

Vil forlate Brann

Siden hendelsen med Gilbert Koomson i forrige uke har det stormet rundt Rune Soltvedt og resten av Brann. Fredag, to dager etter at Koomson ikke stilte på trening, sa Rune Soltvedt følgende på spørsmål om diaologen mellom Koomson og resten av Brann-ledelsen.
– Det har vært en helt grei dialog mellom Gilbert og klubben i ettertid. Vi har diskutert at han ikke møtte på trening onsdag og fått snakket gjennom dette, men det er klart at vi ikke liker det, sa Soltvedt til Eurosport.
Grunnen til at Koomson ikke møtte opp på trening skal tilsynelatende være fordi han var misfornøyd med at Brann hadde avslått bud fra utenlandske klubber.
– Jeg elsker Brann, jeg har vært lojal, men nå vil jeg dra, sa Koomson til BT .

– Kan få konsekvenser for karrieren videre

SMSen som BT nå har fått tilsendt, der Koomson går hardt ut mot Soltvedt og resten av Brann-ledelsen, er langt over streken, mener Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson.
– Han har kontrakt med klubben og må forholde seg til det. Det han holder på med nå hører ikke hjemme noe sted. Rådgiveren hans må også ta en stor del av skylden her, dette er svært uprofesjonelt. Håper Brann ikke har noe mer med denne rådgiveren å gjøre, understreker Jonsson.
Eksperten mener meldingen som Koomson sendte til Soltvedt kan få konsekvenser for framtidig klubbkarriere.
– Koomson kan lide av dette resten av karrieren. Få klubber som vil ha spillere som oppfører seg sånn her, fortsetter han.
– Hva tror du konsekvensene blir for Koomson nå?
– Blir han ikke solgt i dette vinduet, så kommer han til å sitte på tribunen resten av sesongen. Han har iallfall helt sikkert spilt sin siste Brann-kamp, fastslår Jonsson.
Sett denne?

Brann-treneren om Koomson: – Vi må spille med de som har lyst å spille her

Eliteserien
Slik forklarer han drømmesesongen – åpen for utenlandseventyr
4 TIMER SIDEN
Eliteserien
Bekreftet: Klar for Bundesliga-klubb
I GÅR PÅ 16:22