I dag skulle 2020-sesongen i Eliteserien og Obos-ligaen bli sparket i gang. Som alle vet har dette blitt satt på vent som følge av Covid-19 viruset.

I en periode hvor mye står på stedet hvil og alle oppfordres til å holde seg mest mulig hjemme, lanserer vi derfor eSerien Hjemmebane. Dette i forlengelsen av at E-sport og Altibox eSerien fremdeles sendes live hver torsdag til tross den spesielle situasjonen vi befinner oss i.

I eSerien Hjemmebane er grønne baner og fulle stadioner byttet ut med sofaer og Play Station-kontroller. Her vil fotballspillere fra klubber i Eliteserien og Obos-ligaen møtes til online FIFA20 kamper for å gjøre opp om seieren. Hvem av spillerne i Eliteserien og Obos-ligaen er kvikkest i fingertuppene når de nå møtes til en virtuell seriestart i FIFA20.
Allerede i dag kan vi glede oss til noen skikkelig godbiter og klassiske oppgjør. På menyen står blant annet et skikkelig vestlandsderby hvor Bergens stolthet, Brann, skal teste formen mot fjorårets cupvinner Viking. Kvelden rundes av med et intenst oppgjør mellom to storheter når Rosenborg tar imot Vålerenga.
Eliteserien
Kunstkritiker Hulsker om oppsiktsvekkende drakt: – Samtidskunst
4 TIMER SIDEN
Sjekk lørdagens sendeskjema.
18:00 Sendestart
18:10 Ranheim - Hamkam (Sørløkk/Blakstad vs. Solbakken)
19:10 Stabæk - Mjøndalen (Brynhildsen vs. Fredriksen/Gauseth)
20:10 Brann - Viking (Pedersen vs. Pereira)
21.10 Rosenborg - Vålerenga (Dahl Reitan vs. Finne)
Se live her på Youtube:
Eliteserien
Slapp «bare» inn ett: – Dette poenget kan bety alt
5 TIMER SIDEN
Eliteserien
– Finner ikke rytmen som gjør at vi glir gjennom som varm bæsj i kram snø
5 TIMER SIDEN