Da hadde Lars-Jørgen Salvesen allerede gitt dem ledelsen i generalprøven. Moses Mawa scoret på straffe og sørget for 3-0-seier mot gjestene fra OBOS-ligaen.
I Trondheim fikk Rosenborg besøk av nabo Ranheim til sin generalprøve. Både Pål Andre Helland, Tore Reginiussen og Vegar Eggen Hedenstad var tilbake på laget, som må klare seg uten Anders Konradsen i serieåpningen mot KBK.
Eliteserien
Se høydepunktene: Botheim senket Vålerenga
7 TIMER SIDEN
Det var også Hedenstad som serverte da Samuel Adegbenro ble matchvinner. Vingen måtte forlate banen tidlig i forrige kamp mot Stjørdals Blink (3-1), men var altså tilbake i målform en uke før seriestart.
Det var seier nummer åtte av ni mulige for Rosenborgs del i treningskampene.
– Vi har vunnet mange kamper i år, men samtidig ønsker vi ønsker vi et mye tyngre angrepsspill som åpner motstanderen i større grad, sier Eirik Horneland ifølge klubbens egne kanaler etter kampen.
– Det var en svak prestasjon i dag. Vi vinner, så det får vi ta med oss. I dag var vi ikke gode defensivt og angrepsspillet var særdeles dårlig. Vi har ingen spillpunkter og dynamikk i rytmen og klarer ikke bryte gjennom Ranheim. Jeg tror det går an å ordne på det ganske kjapt, men den kampen i dag kan vi ikke ta med videre, for den er ikke god nok, fastslår han.
På Nadderud slo Stabæk Odd 2-0, etter scoringer av Kosuke Kinoshita og Mats Solheim. Torgeir Børven spilte ikke kampen for gjestene, med en liten kjenning i lysken.
Tidligere tirsdag vant Vålerenga 1-0 over fjorårets sølvvinner Bodø/Glimt. Peter Michael Godly ble matchvinner for Dag-Eilev Fagermos menn. Kristiansund spilte 1-1 borte mot Lillestrøm. Flamur Kastrati scoret KBKs mål.

Fagermos VIF med seier en uke før seriestart

Eliteserien
Vecchia-dobbel da Eggen ble hedret på Lerkendal
9 TIMER SIDEN
Eliteserien
To selvmål da Brann slo KBK
9 TIMER SIDEN