Jerv fortsetter å forsterke troppen før de i april dykker ned i sin aller første Eliteserie-sesong.
Nå er den 19 år gamle danske angrepsspilleren Aral Simsir klar for spill på det øverste nivået i Norge. Simsir lånes ut på Midtjylland til Jerv ut sesongen.
Eliteserien
Flere profiler på utgående kontrakt: – Vi ønsker å beholde han
I GÅR PÅ 13:07
I forrige uke kunne Discovery melde om at partene var enige om en låneavtale, men at bekreftelsen lot vente på seg. Mandag la klubben ut signeringen på sin hjemmeside.
Den ferske Jerv-spilleren står med en rekke aldersbestemte landskamper for Danmark, i tillegg til at han er delt toppscorer i UEFA Youth League med sju mål.

Fire mål mot RBK

19-åringen har markert seg for den danske klubben, spesielt på U19-laget, og i oktober var Simsir en viktig bidragsyter i nedsablingen av Rosenborg U19.
Angrepsspilleren scoret først ett mål i 4-2-seieren i Trondheim, før han leverte hat trick i returoppgjøret.
– Aral er en angrepsspiller med ekstremt gode egenskaper 1 mot 1 offensivt. Han er et ungt talent som er god foran mål. Jeg tror dette er en spiller som kan underholde mange på Levermyr med sin lekende spillestil, sier daglig leder i Jerv Jon Ole Reinhardsen til egen klubb.

Flere utskiftninger

Sørlandsklubben har allerede sikret seg flere nye spillere denne vinteren, deriblant en rekke kjente navn i norsk fotball.
Tidligere i mars sikret de underskriften til tidligere Start-spiller og keeper Amund Wichne, mens blant annet også har hentet Erik Sandberg fra Lillestrøm og Erik Brenden fra Sandefjord. Mens åtte spillere er hentet inn, har hele ni spillere dratt videre til andre klubber – deriblant profiler som Diego Campos (Degerfors), Ikhsan Fandi (BG Pathum United) og Pibe (Bruno's Magpies).
Jerv åpner sesongen hjemme mot Strømsgodset. Den kampen ser du på discovery+!
Eliteserien
Knutsen om det kommende overgangsvinduet: – Et vanskelig marked
I GÅR PÅ 13:06
Eliteserien
Rekdal endelig klar – gjenforenes med «Paco»
I GÅR PÅ 08:02