Populære sporter
All sport
Vis alt

Sandefjord signerte ny midtbanespiller

Christine Skarstein Olsen

Oppdatert 10/03/2020 klokken 19:59 GMT+1

Sandefjord forsterker med ny midtbanespiller.

Zé Eduardo

Foto: Other Agency

Foto: Simen Hem, Sandefjord Fotball
Klubben melder på sin hjemmeside tirsdag at Jose Eduardo De Araujo, kalt Zé Eduardo, er klar for Sandefjord. Han har signert på en kontrakt som strekkes deg ut 2021-sesongen.
– Her får vi inn en midtbanespiller med gode ferdigheter. Smart, brasiliansk teknikk og har sterke pasningsevner. Her får vi en sterk spiller med god kapasitet og posisjonering. Han har spilt på et høyt nivå, og vil bringe god erfaring inn i troppen, sier hovedtrener Martí Cifuentes om nysigneringen til klubbens hjemmeside.
28-åringen spilte sist for den sveitsiske klubben FC Wil 1900. Han har også tidligere spilt for en rekke klubber, blant annet italienske Parma og FC Empoli, samt de brasislianske klubbene Bragantino og Boavista SC.
Han har også 14 kamper for det brasilianske U21-landslaget.
Sandefjord har hentet inn Kristoffer Normann Hansen fra Ull/Kisa, Erik Brenden fra Lillestrøm og Sivert Stenseth Gussiås fra Molde. I tillegg har Herman Solberg Nilsen og Sander Risan Mørk kommet tilbake fra lån hos Fram Larvik.
Men de har også mistet flere spillere, blant annet fjorårets toppscorer Pontus Engblom, Tito, Mohamed Ofkir, Erik Mjelde og Håvard Storbæk.
Sett denne?
picture

Må kutte fem millioner etter opprykket – slik er ståa i Sandefjord

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame